Landryss25 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 http://www.motokoce.pl/index.php?cat_id=2&...=3&sort=default Proszę bardzo :) Dobra rzecz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja uzywam letnich rekawic do supersportow - sa z cienkiej skory z podszewka. Daje rade ok 10-15 minut przy temp bliskiej zera, pozniej grzeje lapki przy wydechu i dalej jade ok 20-30mins juz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 http://www.motokoce.pl/index.php?cat_id=2&...=3&sort=default Proszę bardzo :) Dobra rzecz... hmm.. Tylko to są mufki szyte na skutery. Cały bajer polega na tym, że te endurowe są szyte na normalne, endurowe handbary. Bez handbarów jest duże ryzyko, że materiał ci się gdzieś zaczepi - pociągnie gazem lub strzeli ci ze sprzęgła i dostaniesz ekstra jet'a :eek: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Czy ja wiem. Te uniwersalne można zawsze jakoś spasować. Są specjalne na enduro, nazywają się Givi Cover All ale nigdzie w PL takich nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 jak bardzo zimno zakładam po prostu dwie pary :) fakt, mniejsze czucie, ale bynajmniej cieplutko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 W najnowszym motocyklu jest test rekawic zimowych, choc to sa typowo pancerne sztuki juz :) raczej na moto szosowo-turystyczne, ale moze znajdziecie cos dla siebie tam ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 O! kolega ze Szwecji też pomyka sobie w endurowych mufkach :bigrazz: http://w4.bikepics.com/pics/2009/01/08/bik...533984-full.jpg ..pewnie tylko dzięki nim załapał się na Photo of the Day :wink: A tak serio, to ja takie mufencje wypatrzyłam na pierwszej eliminacji WEC, bodajże w 2007 r(?) - Szwecja lub Finlandia - non stop na śniegu i lodzie brrrrrrrr.. Część zawodników latała w mufkach Acerbisa i zrozumiałam, że jako mega-zmarźluch, muszę takie mieć! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 O! kolega ze Szwecji też pomyka sobie w endurowych mufkach :bigrazz: http://w4.bikepics.com/pics/2009/01/08/bik...533984-full.jpg ..pewnie tylko dzięki nim załapał się na Photo of the Day :wink: A tak serio, to ja takie mufencje wypatrzyłam na pierwszej eliminacji WEC, bodajże w 2007 r(?) - Szwecja lub Finlandia - non stop na śniegu i lodzie brrrrrrrr.. Część zawodników latała w mufkach Acerbisa i zrozumiałam, że jako mega-zmarźluch, muszę takie mieć! :icon_mrgreen: Ciepło może i jest, ale jak je się zakłada ? Co w przypadku przymusowej ewakuacji z siodła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ciepło może i jest, ale jak je się zakłada ? jak to jak? na kierę - nie na ręce :icon_razz: :wink: Parę postów wyżej wrzuciłam foty - przypatrz się i będziesz dokładnie wiedział co i jak. Co w przypadku przymusowej ewakuacji z siodła ? Też o tym pisłam wyżej :icon_razz: - nic. Gorzej jak np poprawiasz gogle i nagle musisz złapać kierę - trafienie zajmuje ułamek sekundy. Poza tym cały czas je testuję i szukam minusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baklazan22 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 jak to jak? na kierę - nie na ręce :icon_razz: :wink: Parę postów wyżej wrzuciłam foty - przypatrz się i będziesz dokładnie wiedział co i jak. Też o tym pisłam wyżej :icon_razz: - nic. Gorzej jak np poprawiasz gogle i nagle musisz złapać kierę - trafienie zajmuje ułamek sekundy. Poza tym cały czas je testuję i szukam minusów. Aaaa.. to zwracam honor, nie wpadło mi do głowy, żeby zajrzeć co się działo na poprzedniej stronie :rolleyes: dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Mój ojciec ma Probiker-a rękawice zimowe, bodaże te co są w teście. Powiem szczerze, że jak od niego pozycze na jazde to cód malina:D w palce nic nie marzne, a i sprawność jest może nie taka jak przy cienkiej crosówce ale jest dobra przyczepność i czujesz co robisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi