Papierzak Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam Mam Prośbę do was. Otóż że kupiłem pół roku temu enduro i zacząłem lubić podróżować w jakieś dalsze trasy to pasowało by o jakiś dobry nie przemakalny i wiatroszczelny kombinezon... I tu moje pytanie. Jaki kupić ten kombinezon ? pisze że tylko (dla mnie jednak dużo) do 1000 zł ale przecież nie musze chyba zaraz też kupować stroju wartego mojego moto (aprilia rx 50/80) . Proszę o odpowiedzi. z góry wszystkim dziękuje. pozdrawiam. Odpowie ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Grudnia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zamierzasz uprawiać turystykę, czy typowe enduro wiążące się z taplaniem się w błocie. Bo do tego i do tego są inne rodzaje odzieży... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papierzak Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Do turystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) Vanucci All Terrain, mozna czasem dorwac na allegro :) Śmigam 2 sezon latem i zimą. Deszcz i słońce i jest mega. Pasuje w sumie do kazdego moto. Edytowane 13 Grudnia 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi