Wioslarz Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 :) Moze ktos wie ile powinno byc czesci w lożysku igielkowym od jawy ts 350 bo zdjolem tloki i nie wiem czy wszystkie mam! dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKI Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 28 na jeden tlok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizi18 Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 ja na twoim miejscu kupił bym nowe łożyska nie radzie eksperymentować z składanie takich żeczy bo może narobić wiecej strat niż to warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioslarz Opublikowano 12 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2004 No w sumie to tak wielkie dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi