MaxŁódź Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Też przymierzam się do kupna kasku na jesień i trafiłem na takową stronkę z testami bezpieczeństwa: http://www.webbikeworld.com/motorcycle-hel...ting-system.htm ów is16 wypada dosyć blado :banghead: Ja myślę o AGV K3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 A może zainteresować się Cabergiem V2R?, też ma wewn. blendę, integral, cena praktycznie taka sama co IS16. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasio Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 albo może HJC fs 15 z USA :) i taniej i wyższa półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptasio Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Nosek ściągnąć to nie problem, chociaż ciekawi mnie skąd bierze się ten powiew w oczy. Jak ściągniemy ten defektor to gdzieś to powietrze, które nam wiało w oczka musi się podziać. z tego co wyczytałem to zależne jest to od naszej czachy a dokładniej od odległości szczęki od noska np w modelu FS10 jeżeli masz szparę między nosem, policzkami a noskkiem to wieje po szczęce prosto w oczy a jak nie masz szpary to jest ok. Ja właśnie też szukam kasku integralnego, z blenda, dobrze wykończonego i wygodnego i w sumie ten HJC IS-16 spełnia wszystkie wymagania a nic lepszego nie ma na horyzoncie w cenie 720zł. Jak masz kogoś w GB to niech ci zakupi tam na miejscu kask można złapać np HJC IS-16 TYPE O MATT BLACK już za 640 zł a z USA (zwykły czarny)za niecałe 500zł. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi