Merh Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 walewtyłki...kolejne swieto propagujace miłosc na pokaz.no i oczywiscie kolejne dla sprzedajacych caly szajs z nimi zwiazany.pi.. walewtyłki! kochaj kobiete na codzien! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ! Z zasypanej śniegiem Wisły,gdzie śmigamy na nartach tudzież tylnej części ciała :biggrin: oblizujemy czekoladową figurę Małysza ważącą 180 kg (jeszcze Nam trochę zostało od pasa w dół) :icon_mrgreen: przesyłamy góralskie pozdrowienia dla Wszystkich bez wyjątku :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka ( i mój wąż Czesio :icon_mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 skorzystaj z prywatnej wiadomości (PM / PW), żeby go zapytać. stary zluzuj poslady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Te astra chyba z jednej okolicy jestesmy. Kolo dudziaka wczasujesz? stary zluzuj poslady I tak się tworzy tzw ŚMIETNIK więc nie czepiaj się HAJA bo ma racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 I tak się tworzy tzw ŚMIETNIK więc nie czepiaj się HAJA bo ma racje. oj chopy, nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przecież to wolny czas więc można na luzie pogadać :bigrazz: a nie do gardeł sobie skakać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Temat do dyskotowania wiec dyskutuje i nie ma to dla mnie nic wspolnego ze smietnikiemale spoko. Zapewne czeszecie wlosy na jajkach chlopaki i macie inne pojecie porzadku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 strzelcie sobie kupą w twarz.bedzie zabawnie :D ryba,a ty gdzie mieszkasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Jak CI powiem to nie bedziesz wiedzial, okolice Kijan,Spiczyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 Dzisiaj tj 13.02 o 19 riders!! Paruzel Trauma jest godz 10 zeby nie bylo ze za pozno pisze, zreszta napisalem juz tydz temu prawie o tym spotkaniu. Przychodzic wszyscy bez wykrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Zwracam chonory paslovic od tygodnia na forum nie bylem wiec nic nie mowie zgadza sie bylo nasteepnym razem bede i od dzis czytam posty !!! A co do ryby ty chopie masz racje jest jeden temat gdzie mozna wszystko :PPP pozdrawiam:))) ej a kto jedzie na to jutro do warszawy???? bo zems dopiero sie dowiedzial teraz ma ktos jakis transport!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 "Zwracam chonory paslovic" @Paruzel: nie wiem chłopcze co i do kogo piszesz... Naucz sie ortografii i pisz do mnie po ksywie lub imieniu, albo przynajmniej książki zacznij czytać to byków nie będziesz robić. Sory Panowie za OT ale nie wytrzymałem. P.S. A spotkanie było dzisiaj bardzo skromne ale sympatyczne jak zawsze;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 SORY PAVSONIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 (edytowane) SORY PAVSONIK teraz musisz zrobić laskę żeby było Ci wybaczone :biggrin: Edytowane 14 Lutego 2009 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavsonik Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 teraz musisz zrobić laskę żeby było Ci wybaczone :biggrin: nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?? ponoć śmiech to zdrowie ;] ja tam się wole śmiać :bigrazz: a w tym dziale to tak jak w dziale Humor, można sobie humorek poprawić po ciężkim dniu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi