pepe Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 1.Banka 2.Aśka 3.Grzesiek 4.Teosik 5. Klaudiusz 6.Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12 pepe ( choć powinienem napisać nr 5 bo Klaudiuszowi pewnie coś wypadnie niespodziewanie :icon_biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 12 pepe ( choć powinienem napisać nr 5 bo Klaudiuszowi pewnie coś wypadnie niespodziewanie :icon_biggrin: ) A w tamtym Roku wypadło? Eeeee? 5-ka jest MOJA!!!!! :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. ....... 14. Belgu I ja sie pisze.... tylko plizzz... niech niektorzy bardzo powaznie przemysla to jak jezdzi sie w grupie bo rok temu powstal niezly balagan a kilku osobom nalezal sie niezly wpierdol za zachowanie na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No i jeszcze przemyslec jazde w styczniu na motocyklu :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) No i jeszcze przemyslec jazde w styczniu na motocyklu :icon_mrgreen: Jak nie chcesz jechać nie jedź. Nie zaśmiecaj tematu. Widać że ty tylko wystawiasz motocykl jak świeci słońce i jest +25 stopni. Taki z ciebie troszke niedzielny motocyklista. Nie miej mi tego za złe że tak mówie ale mysle że tak jest po twoich wypowiedziach. :banghead: Prawdziwi motocyklisci jadą w każdą pogodę aby zrobić coś dobrego dla dzieci :biggrin: :buttrock: Pozdrawiam Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Widać że ty tylko wystawiasz motocykl jak świeci słońce i jest +25 stopni. Bo ja jezdze dla przyjemnosci i wtedy kiedy JA chce a na WOŚP sie pojawie, ale albo z Garbiarnia albo na butach :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 No i jeszcze przemyslec jazde w styczniu na motocyklu :icon_mrgreen: +5 słoneczko i będzie dobrze, a jak myśli o twardych gumach, złej przyczepności itd. mają Ci zaprzątać głowe to zostań w domciu :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Bo ja jezdze dla przyjemnosci My raczej też, Szczególnie na WOŚP-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 My raczej też, Szczególnie na WOŚP-ie Ja jeżdżę za karę, a że lubię być karana to też będę :). PS. Może ktoś kto będzie PIESZO weźmie worek soli i będzie biegł przed nami i posypywał? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja jeżdżę za karę, a że lubię być karana to też będę :). PS. Może ktoś kto będzie PIESZO weźmie worek soli i będzie biegł przed nami i posypywał? :eek: No Majkel wstępnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 1. Banka 2. Aśka 3. Grzesiek 4. Teosik 5. Klaudiusz 6. Modek 7. Maciekka 8. Zawisza 9. raVVVen 10. tango 11. Agnes535 12. pepe 13. Pozytywnie Zakrecony Wariat(nikt nie chce to ja sobie wezme trzynastke :icon_mrgreen: :icon_razz: ) 14. Belgu Pewnie znow ustawie sie z Ravvenem i Tango tak jak na Mikolaje :icon_twisted: :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Oby bez soli się obeszło, jakby była taka pogoda jak dziś to by było git :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) No Majkel wstępnie :biggrin: Nie lepiej piaskiem ? :eek: I od razu moge w oczy sypac :icon_razz: Szkoda sprzetow na sol :flesje: Edytowane 10 Grudnia 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleśka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No to uzgodnione: Majkel bierze swój piękny ciągnik ( zamówiłam temp.+25st.), podczepiamy roztrząsarkę z solą/piaskiem i jadymy....... :clap: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 No to jesli tak mowiesz to ..... jadziem :crossy: W temacie o przyczepce do motocykla juz jakies ruchy poczynilem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi