milosz-RR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jak szukasz dobrej K4 to moge Ci puścić swoją ale za mniej niż 20 nie oddam, sam za nią dałem 24 plus opony klocki łożyska itp. Więc jak jesteś zainteresowany to PW. POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Witam Ja jestem z Walbrzycha i zakupilem ten motor. Nie znalazlem go na Allegro, bo szukalem Yamahy R1 lub R6 i pytalem o te motory w salonie yamahy w Wałbrzychu. W zwiazku z tym ze w Polsce bylem tylko na swieta i potrzebowalem motor na juz a koles z salonu nie mial zadnej dobrej Yamahy to zaproponowal mi te Suzuki. Motor byl sprowadzony z wysp (ma licznik w milach) i u niego serwisowany. Wlasciciel salonu nic z tego nie mial, wiec nie sadze by zalezalo mu by wcisnac mi jakis szajs. Podal mi tylko nr do wlasciciela motoru i z nim sie dogadywalem osobiscie i od niego go odebralem. Prawdopodobnie do konca miesiaca sciagne motor spowrotem na wyspy, gdyz tu mieszkam i mam nadzieje ze nie bede mial z nim problemow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ykhm...może pozwolicie że wtrące swe 3 grosze-ta druga ma malowanie oryginalne ta pierwsza...niestety nie. mimo to nie przekreślałbym także i jej-może właściciel miał drobnego ślizga i przemalował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Nie wiem czy wiesz ale byla seria limitowana wlasnie wtakich kolorach, czern i zlote felgi... poczytaj na necie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi