JackRM Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) jak w temacie.. :buttrock: bo jakos czuje sie osamotniony... Tu Bandziory tam SV'ki... moze sie wymienimy doswiadczeniami etc.. ? prosze o wpisy.. Edytowane 9 Grudnia 2008 przez JackRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 jak widać... las rąk :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disarms Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 (edytowane) Nie martw się posiadaczy VX800 też jest niewielu ale nie czuję się jakoś osamotniony a wręcz jest to całkiem przyjemne gdyż ma się coś rzadszego innego niż "pospolicie" występujące sprzęty choć o nich jest więcej mowy więcej części i pod tym względem na pewno górują nad rzadszymi sprzętami. Ale jeśli ktoś chce się wyróżniać i mieć coś innego to czemu nie :) Edytowane 20 Maja 2009 przez disarms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FULLDA Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Kolego napisz proszę jakie masz wrażenia z jazdy na BKING`U ??? Nie ukrywam, że przymierzam się do takiej maszyny aczkolwiek czuję respekt.... duży respekt :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 (edytowane) Kolego napisz proszę jakie masz wrażenia z jazdy na BKING`U ??? Nie ukrywam, że przymierzam się do takiej maszyny aczkolwiek czuję respekt.... duży respekt :-) Pozdrawiam Wrazenia sa ogromnie pozytywne. Do tej pory zrobilem 11000km glownie zdobywajac nim kolejne punkty do prawka w drodze do pracy :D Masa: schodze z Bandita 1200S k4 wiec nie czulem sie szczegolnie przerazony jego 235kilogramami. Zwrotnosc: super, smigam na rowno ze skuterami w ciasnych uliczkach po miescie Przyspieszenie: Bandit 1200 przy BK po prostu nie jedzie :D W ostatnia niedziele zmierzylem sie 4 razy ze swiatel z kumplem na R1 2008 i dostala po dupie :D Hamulce: w Bandicie mialem przewody w oplocie i klocki "sintered HH" a i tak bylem w szoku latwoscia zatrzymania motocykla. Jak jezdzi live zapraszam na moje filmiki na YT : http://www.youtube.com/user/jtripper751116 i ten: Jak szukasz czegos wyjatkowego do miasta i wokol to jest to idealny wybor. Jesli jednak wozisz ze soba "plecaczek" to zapomnij. To moto na 1 osobe bo "tego czegos" z tylu nie mozna nazwac siedzeniem. Ja rozwiazalem ten problem kupujac jej skuter :D To samo dalsza turystyka. Wieje. Zaloz przynajmniej owiewke z PUIG'a bo fajne robia do BK. Sam niedlugo zaloze do mojego bo pow. 160 to juz wieje konkret. W zasadzie o spalaniu przy takim moto to sie nie powwino wspominac bo w koncu 185koni pic cos musi...ale z testow wychodzi mi ze na 15litrach 100% w miescie robie 190-210km wiec jak dla mnie - rewelka. Bandit 1200 k4 wiecej palil. Na mapie B podobno pali te 0,5l/100 mniej ale nie sprawdzalem bo tu nie pada za bardzo aby jej uzywac ;) Pozdrawiam i szerokosci Edytowane 15 Lipca 2009 przez JackRM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Backdraft Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Akurat stałem się posiadaczem takiego motocykla.Pogoda nie sprzyja więc jeszcze nim nie jeżdziłem.Chętnie dowiem się od innych użytkowników opini na temat eksploatacji tego motocykla.Jakich używają płynów eksploatacyjnych itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goncior Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jak jezdzi live zapraszam na moje filmiki na YT : http://www.youtube.com/user/jtripper751116 i ten: Niesamowite, szczegolnie ten drugi filmik SZACUN bardzo ladnie jezdzisz. Natomist Twoj kolega mial fart ze jeszcze zyje, ogladajac ten film i porownujac Wasze style jazdy mozna sie wiele nauczyc.. :) Z ciekawosci jaki jest stosunek pracy przedniego kola na asfalcie do czasu przebywania w powietrzu, bo mi jakos wychodzi pol na pol ogladajace te filmiki.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 no nieźle 220 na nakedzie i jeszcze skaczesz z pasa na pas, ja na moim olejaku bez owiewek przy takich predkosciach poprostu odpadam, rece mi zdejmuje z kierwonicy jakaś magiczna siła, a nogi odklejaja sie od baku. Do tego tak przy +170 jestem podatny na powiewy wiatru strasznie. To kwestia treningu? Jak troche pojeżdze to sie przyzwyczaje ? Czy trzeba sie poprostu z taka niedzwiedzia łapa urodzic? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sestorme Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Coz, kwestia treningu. Dobrze czlowiek sie skuli i mozna naprawde ta krowa niezle depnac, a masa mowi sama za siebie, to nie jest motocykl dla byle kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Coz, kwestia treningu. Dobrze czlowiek sie skuli i mozna naprawde ta krowa niezle depnac, a masa mowi sama za siebie, to nie jest motocykl dla byle kogo. Śmigałem kiedyś na BK na karawanie,, przy 250 miałem problem zakręcić gaz :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dopisuję się gdyż używam na BK od dwóch lat. Przejchałem 20tyś km. Jest to niesamowita maszyna. Dodam może, że szczególnie na naszych drogach spisuje się świetnie. W mieście i w trasie - przyspieszenie, hamulec i zwrotność pozwalają przemieszczać się w ruchu jak sobie dusza zapragnie. Dynamika jazdy daje poczucie pełnej swobody. Trzeba tylko przyzwyczaić błędnik :rolleyes: . Po opanowaniu sprzętu masa przestaje być odczuwalna, pomaga za to przy dużych prędkościach i bocznym wietrze. Trzeba podkreślić że moto jest zwarty i prowadzi się pewnie i płynnie na każdym biegu przy każdej prędkości. Czysta frajda. Dłuższa trasa np. 350 km x 2 w jeden dzień. Czyli wycieczka z centrum Polski w góry i z powrotem. Da się :buttrock: i jest miło. A cha. Jeżdżę z owiewką Puig - pozwla na jazdę z pochyleniem powyżej 200 bez spinania karku. Oczywiście sprzęt jest jednak raczej jednoosobowy. Wejście na inne moto bardzo dziwi i rozczarowuje, a powrót to wielki babnan na twarzy :biggrin: i znowu prawdziwa zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) I jak tam?Podniosła się liczba użytkowników BK? Edytowane 16 Stycznia 2012 przez Marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) A ja panowie powiem wam,ze miałem,jezdziłem i kurde nie przypadł mi ten motor zupełnie do gustuLepiej wygląda niż jeździNiby wszystko OK ale spodziewałem sie po nim czegos wiecejMotor bardzo ugrzeczniony i przewidywalny-nudny jak flaki z olejemMam wiekszy respect przed buellem,którego obecnie dosiadam albo do wczesniejszego hypermotarda sPodkreślić chcę,ze to tylko moja opinia i nie każdy musi się z nią zgadzaćNa dowód,ze posiadałem i nie rzucam słów na wiatr wstawie fotke ... Edytowane 22 Lutego 2012 przez C z e j e n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marki Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 A przełączyłeś kiedyś z trybu B na A ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 osobiście szanuje bardzo , jedzących na dalekie trasy takim sprzętem , na kosiarce też można świat objechać , tylko poco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi