KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 To średnio, czy minimum? I na pewno 10tys? Ja zrobiłem w tym roku niecałe 6 tys. km. No to po 10 latach nie miałbyś 20 000 km na liczniku :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
600bandytowmnienosi Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 No to po 10 latach nie miałbyś 20 000 km na liczniku :icon_razz: Prawda. Jak na 5-letniego sprzęta to 14 t.km jest podejrzane. Już na pierwszy rzut oka w tym ogłoszeniu mi się to dziwne wydało. Chyba, że Francuz jeździł tylko w niedzielę po kościele na ryby. W moim bandziku poprzedni właściciel wymieniał napęd przy około 25 t.km - to druga przesłanka, że przebieg jest podejrzany. Ja bym powiedział, że 6 t.km rocznie to jest dolna granica normy, a 10 t.km to już jak całkiem całkiem się lata. Wiadomo, są też turyści co np. wokół Skandynawii w 2 tygodnie potrafią kilkanaście tyś. km nakulać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobero Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 hehe.to wychodzi na to,że lepiej im było licznika nie kręcić i zostawić np.30tyś.Mniej podejrzane,na to wychodzi.A tak serio,to jest na motocykle jakiś sposób,który chociaż w przybliżeniu mi powie ile ma sprzęt najechane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Ze zdjęć tego nie wywnioskujesz. Trzeba się przyjżeć dokładnie. U mnie np po 30tys km rama pod bakiem gdzie opierają sie nogi jest lekko wytarta, na manetkach nie ma śladów zużycia, gumy podnóżków minimalnie zaokrąglone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobero Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ze zdjęć tego nie wywnioskujesz. Trzeba się przyjżeć dokładnie. U mnie np po 30tys km rama pod bakiem gdzie opierają sie nogi jest lekko wytarta, na manetkach nie ma śladów zużycia, gumy podnóżków minimalnie zaokrąglone. Tak,tak.sory,chodziło mi o oględziny na miejscu.Muszę się pochwalić,że byłem dziś w komisie i posiedziałem sobie na czarnym bandycie 600s r.2001,21tyś.nalatane.nawet mi go odpalili :biggrin: :crossy: Też miał owiewke malowaną ,bo napisu nie było.Co do przebiegu gość mówił,że liczniki akurat w tym typie ciężko cofnąć,nie wiem.Tyle,że w porównaniu do tego z netu to i starszy i kosztuje 11.700 no i bez serwisu.Jak będe miał czas to polece w kraj,może w tym tygodniu i coś wybiorę.mam jeszcze pare bandziorów na oku,tyle ,że daleko.Pożyjemy,zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zaloguj sie tu i popytaj: http://www.banditcrew.pl/ Pozdro Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Tak,tak.sory,chodziło mi o oględziny na miejscu.Muszę się pochwalić,że byłem dziś w komisie i posiedziałem sobie na czarnym bandycie 600s r.2001,21tyś.nalatane.nawet mi go odpalili :biggrin: :crossy: Też miał owiewke malowaną ,bo napisu nie było.Co do przebiegu gość mówił,że liczniki akurat w tym typie ciężko cofnąć,nie wiem.Tyle,że w porównaniu do tego z netu to i starszy i kosztuje 11.700 no i bez serwisu.Jak będe miał czas to polece w kraj,może w tym tygodniu i coś wybiorę.mam jeszcze pare bandziorów na oku,tyle ,że daleko.Pożyjemy,zobaczymy oh man... 11700 za 600te z 2001 ???? jak to nazwac ??? aha: BANDYTYZM :icon_evil: .. zeby zostac w temacie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobero Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 witam.nie orientujecie się czasem jak działa ta inspekcja pojazdu na otomoto.Czy nie jest tak ,że prawie w każdym miście mają swoich mechaniorów i praktycznie duża szansa,że się ludziska znają.Czy korzystaliście może z takich usług?Pozrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 witam.nie orientujecie się czasem jak działa ta inspekcja pojazdu na otomoto.Czy nie jest tak ,że prawie w każdym miście mają swoich mechaniorów i praktycznie duża szansa,że się ludziska znają.Czy korzystaliście może z takich usług?Pozrowionka Podpinam siepod pytaniem bo jeśli jest rzetelnie to jest to na prawdę zaje*isty pomysł. Zauwyżałem, że Allegro też to wprowadziło... Korzystał ktoś :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi