George954rr Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 Sledze temat i tak sie zastanawiam czy nikt z forumowiczów nie jeżdzi w SHARKU ? Ja własnie nabyłem Sharka RSI i moge z czystym sumieniem polecic, super wentylacja nie za głosny no i powyzej 250 nie urywa łba :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Jak bedziesz mierzyl to wez mocno ciasny bo wnetrza tego modelu mocno sie wygniata w sensie jest dosc miekkie i sie poddaje. fajan sprawa to dwa rozmiary M MS i ML dzieki czemu latwiej spasowac na glowe byłem. mierzyłem i zgłupiałem stealth - M - na tyle duża że garnek lata ti tech - MS- ciasny że aż policzki zgryzałem (tak wiem wypadało by schudnąć na ryju) ti tech - ML - chyba troszke luźny ale jak by sie nie rozbił to było by akurat ti tech - M - sprzedawca twierdził że nie ma..... pozdrowiony Sledze temat i tak sie zastanawiam czy nikt z forumowiczów nie jeżdzi w SHARKU ? Ja własnie nabyłem Sharka RSI i moge z czystym sumieniem polecic, super wentylacja nie za głosny no i powyzej 250 nie urywa łba :biggrin: właśnie nabyłeś czy zrobiłeś w nim X kilometrów?? ile Cie kosztował?? zapięcie DD?? pozdrowiony Edytowane 8 Stycznia 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotem Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 byłem. mierzyłem i zgłupiałem stealth - M - na tyle duża że garnek lata ti tech - MS- ciasny że aż policzki zgryzałem (tak wiem wypadało by schudnąć na ryju) ti tech - ML - chyba troszke luźny ale jak by sie nie rozbił to było by akurat ti tech - M - sprzedawca twierdził że nie ma..... A mozesz napisac gdzie je mierzyles i czy moze nie wiesz czy GP tech tez maja w różnyhch rozmiarach żeby sobie pomierzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Ja mialem Sharka RSX.... i calkiem dobry garnek. RSR2 jeszcze lepszy. Szybka troche paruje i ciezko z aerodynamika bo troche glową miotało. Wykonanie bez zarzutów. Jednak w podobnych cenach XR 1000 lub Raid 2... Edytowane 9 Stycznia 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George954rr Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) Narazie zrobiłem w nim ok 1000 km bo mnie zima zastała ale za to w dosc ekstremalnych warunkach bo jak w wigilie jezdziłem to mnie śniezyca zastała, ale anty fog i dobra wentylacja dała rade. Kosztował mnie 700 PLN Ebay UK. Zapięcie DD Edytowane 9 Stycznia 2009 przez George954rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 A mozesz napisac gdzie je mierzyles i czy moze nie wiesz czy GP tech tez maja w różnyhch rozmiarach żeby sobie pomierzyć ? mierzyłem w intermotors na jagiellońskiej, niestety nie polecam sklepu ze względu na obsługę....... co do gp tech-ów to ze 2 szt widziałem ale nie jestem pewny pozdrowiony Narazie zrobiłem w nim ok 1000 km bo mnie zima zastała ale za to w dosc ekstremalnych warunkach bo jak w wigilie jezdziłem to mnie śniezyca zastała, ale anty fog i dobra wentylacja dała rade. Kosztował mnie 700 PLN Ebay UK. Zapięcie DD podziękował za konkretną odpowiedź pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jotem Opublikowano 9 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 mierzyłem w intermotors na jagiellońskiej, niestety nie polecam sklepu ze względu na obsługę....... co do gp tech-ów to ze 2 szt widziałem ale nie jestem pewny pozdrowiony jezeli chodzi o intermotors to mam wrazenie ze tam jakis szef wymyslil sprzedaz akcesorii motocyklowych a pracownicy robia to bo musza i sa szczesliwi gdy nie ma klientów na te akcesoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 jezeli chodzi o intermotors to mam wrazenie ze tam jakis szef wymyslil sprzedaz akcesorii motocyklowych a pracownicy robia to bo musza i sa szczesliwi gdy nie ma klientów na te akcesoria całkiem możliwe :banghead: pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 byłem. mierzyłem i zgłupiałem stealth - M - na tyle duża że garnek lata ti tech - MS- ciasny że aż policzki zgryzałem (tak wiem wypadało by schudnąć na ryju) ti tech - ML - chyba troszke luźny ale jak by sie nie rozbił to było by akurat ti tech - M - sprzedawca twierdził że nie ma..... pozdrowiony czyli wynika z tego ze musisz kupic MS bo wnętrze sporo sie ugniecie. mialem dokladnie to samo w gp pro. aha samo "M" nie istnieje. sa za to wlasnie dwie Mki Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 czyli wynika z tego ze musisz kupic MS bo wnętrze sporo sie ugniecie. mialem dokladnie to samo w gp pro. aha samo "M" nie istnieje. sa za to wlasnie dwie Mki seriówka - stealth mieli w romiarze M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 seriówka - stealth mieli w romiarze M Modele GP PRO i TI TECH maja dwa rozmiary "M". Całą reszta ma jeden rozmiar "M" łącznie z najnowszym GP TECHem. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Modele GP PRO i TI TECH maja dwa rozmiary "M". Całą reszta ma jeden rozmiar "M" łącznie z najnowszym GP TECHem. :lalag: ale mój wybór jednak padł na xr1000 :D pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebol Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Co myślicie o Schuberth S1 Pro? Myślałem właśnie o HJC HQ-1 ale była po drodze informacja, że jest głośny, a szukam czegoś cichszego. XR-1000 jakoś mi nie leży. Nie był dla mnie za wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Co myślicie o Schuberth S1 Pro? Myślałem właśnie o HJC HQ-1 ale była po drodze informacja, że jest głośny, a szukam czegoś cichszego. XR-1000 jakoś mi nie leży. Nie był dla mnie za wygodny. mierzyłem shuberthy i jakoś wielkość skorupy mi nia pasi (strasznie wieki globus) z tego co wiem to jeden z najcichszych garnków na rynku co do shoeia to możie masz "głowę pod Araia np.RX7 crosair" (mi np xr1000 leży miodzio a arai nie pasował mi - może u Ciebie jest na odwrót) pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirek Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Co myślicie o Schuberth S1 Pro? Myślałem właśnie o HJC HQ-1 ale była po drodze informacja, że jest głośny, a szukam czegoś cichszego. XR-1000 jakoś mi nie leży. Nie był dla mnie za wygodny. Zastanawiałem się nad zakupem. IMO jest najbardziej cichy z 3, które testowałem (Vandal, XR1000, S1) niestety jego wielkość mi nie podpasowała - czułem jakbym miał jakieś wielkie wiadro na głowie :biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi