Kazek_dkw Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam !!!! Czy Ktoś mi może powiedzieć Czy realne jest włożenie silnika KAWASAKI VULCAN MEAN STREAK VN 1500 z 2002 Do VN1500 Nomad z 1998 będzie pasował czy nie ? I czy będzie chodził na gaźniku ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Będzie pasował a zacznie prawidłowo pracować jak mu założysz wałki rozrządu ze starszego modelu gaźnikowego. Będzie miał kilka PS więcej. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Będzie pasował a zacznie prawidłowo pracować jak mu założysz wałki rozrządu ze starszego modelu gaźnikowego. Będzie miał kilka PS więcej. Wielkie dzięki!!! Czy jest możliwe wymienienie napędowej zębatki pompy olejowej bez rozpoławiania Nie wiem bo jeszcze nie zdjąłem kosza sprzęgła ale w katalogu wygląda ze dla zmiany tej zębatki trzeba rozbierać cały silnik :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi