enduromaster Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) a co ma do tego rant obręczy :icon_question: Edytowane 29 Grudnia 2008 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 (edytowane) no u mnie przykładowo 2 razy pod rząd rant felgi przebił mi dętkę. Więc coś jednak ma Bartku aka. ,,Enduro-Master" :clap: ( Nie przyszczypnąłem dętki, żeby nie było offtopów mowie na zaś . ) Edytowane 29 Grudnia 2008 przez Kuba Stolarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 hmm ciekawe, żeby dobre 0.5cm gumy i zwoje drutu przebiło sorry za OT ale nie potrafię sobie wyobrazić , nawet jak jest połowę rantu uszkodzone to nie ma innej możliwości uszkodzenia jak przez przyszczypanie dętki przy zakładaniu , przy uszkodzonym rancie chwila nieuwagi i dętka rozcięta Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 kapeć dla mnie to juz norma w TS czy nawet jak miałem DR ;] i niekeidy żal bo do DR mialem dętki za 60zł:D a dla mnie to juz wydatek. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 a ja dobrze wyczyściłem rant druciakiem pneumatycznym założyłem opaskę, nową dętke 7.4 mm i mam nadzieje że pojeżdżę długo bez kapcia bo te dętki w continentalu kosztują trochu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 tzn na gwozdzia nie ma bata , dla niego taka detka to zadna trudnosc... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi