blebleble Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 O przebiegach rzędu 200 tys bez remontu słyszałem ale 500 to już lekka przesada :) Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 O przebiegach rzędu 200 tys bez remontu słyszałem ale 500 to już lekka przesada komuś sie może pomieszało .... ale nic, jakieś następne opinie na ten temat .. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Raczej nie, bo nie o CB jest temat. Nie rób śmietnika. Edytowane 5 Grudnia 2008 przez Leon84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 O przebiegach rzędu 200 tys bez remontu słyszałem ale 500 to już lekka przesada :) Jak najbardziej przesada :wink: komuś sie może pomieszało .... ale nic, jakieś następne opinie na ten temat .. ? Komuś się na pewno pomieszało. Myślę, że ralny przebieg, zakładając przewidzany serwis - regulacje, wymiany, to i GS i XJ dociągną do 200 tys. Swego czasu czytałem gdzieś na stronce, że Motorrad robił test Bladego i dojechał do 200 tys :wink: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Raczej nie, bo nie o CB jest temat. Nie rób śmietnika. większy robisz ty, takimi tekstami. Ok, chłopaki... więc pewnie pomysle o XJ albo o bandziorze, bądz jajko... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi