Skocz do zawartości

Uvex Trans World spodnie

Rekomendowane odpowiedzi

Taki mam problem: jako ze sezon zakonczylem juz jakis czas temu, a na nastepny mam pare planow wyjazdowych wraz z moim plecaczkiem, to jak to zima korzystajac z roznych obnizek (oczywiscie u naszych zachodnich sasiadow) nabylem droga kupna spodnie Uvexa dla mojej ukochanej. Problem polega na tym, ze za namowa mojej lubej (Strasznie ostatnio przytylam - ja nie widze oczywiscie roznicy) kupilem spodnie wiekszego rozmiaru i oczywiscie sa za duze :clap: (ach te baby). Oczywiscie byly to ostatnie pary u tego sprzedawcy (mniejsze tez jeszcze mial, ale juz sprzedal - nic dziwnego za taka cene), wiec wymiana juz nie wchodzi w gre. Czy ktos moze wie, gdzie moznaby dokonac takiej zamiany w naszym pieknym kraju? Moze ktos kupil na "handel" kilka par tych spodni i zechce sie wymienic (mam rozmiar DL, a potrzebuje DM).

Za wszelkie info bede wdzieczny (dozgonnie) :notworthy: Moge nawet pare zeta doplacic :icon_exclaim:

Pozdrawiam

Edytowane przez zalmen3

Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl

Hej! Znam takich co kupili sobie spodnie motocyklowe rozmiar za duze bo nie znają podstawowych czzęsci ciała i obwód w pasie mierzyli sobie na wysokości bioder :D (ah te chłopy...)Ja własnie kupiłam sobie spodnie, więc zakonczyłam poszukiwania. Proponuję wystawić na forum spodenki, no i moze allegro i sprzedac. Poza tym spróbuj zapytać swojego handlarza o namiary na inne sklepy, handlarzy, jezeli zajmuje sie w miare profesjonalnie sprzedarzą to powinnien wiedzieć co nie co. Pytałeś czy moznaby zamówic w innym rozmiarze?