mauy86 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 mam pytanie co zrobic. osttanio zauwazylem wyciek oleju i nie moglem dojsc z kad leci az tu ku mojemu zaskoczeniu zauwazylem iz karter byl kiedys spawany i kllejony a teraz z pod niego wydobywac zaczal sie olej. silnik byl pomalowany i naprawde wczesniej nie bylo widac ze cos bylo nie tak;/ kupilem klej do klejenia blokow w samochodach/ciagnikach i jak myslicie pomoze to cos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Możesz spróbować, ale atpi w skuteczność i trwałość takiego zabiegu. Skąd dokładnie cieknie? Najlepszym rozwiązaniem byłoby rozebranie silnika i fachowe pospawanie karteru, jeśli jest wykonany ze stopu, który można tak naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Taa. Klejenie to fuszerka dobra pod sprzedaż a nie do użytku. :banghead: Jak chcesz dłużej polatać to musisz rozebrać i naprawić zgodnie ze sztuką. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 on jest posapawany, olej wydobywa sie drobnymi kropelkami z dwoch szczelinek. jest to pod walkiem od zebatki. moto to ktm exc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Rozbierz i daj do pospawania przez fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 pozniej nie zloze;) wiec musze dac do kogos zeby mi to zrobil a jesli chodzi o fachowca od spawania to mam takiego kolesia. hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi