Artur Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Wrzucajcie tu fotki fajnych super moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBAAA Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 :lol: Znalazłem to na Allegro.pl, oto opis sprzedającego: "małe sherco jest już prawie gotowe tylko trzeba zrobić hamulce (mnie nie były potrzebne bo silnik wystarczająco dobrze hamuje). Jest to zabawka na kawałku ramy od motorynki silniku WSK i plastikach SHERCO TRIAL. Jest bardzo mocny na trujce jeździ się na kole i pali gumę. (Tylna opona nowa). Bak jest z butelki ale jest ona w prosty sposób wyciągana i można łatwo nalać bęzynę przez nakrętkę jak do baku. Co więcej pisać popatrzcie na fotki." :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racoon Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 co dwie to nie jedna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Wrzucajcie tu fotki fajnych super moto ta yamaha jest nie do pobicia...jak wczesniej mis ie enduro nie podobala i supermoto tez nie to gdy ja zobaczylem zaraz zmienilem gust w stosunku do supermoto...ona byla na allegro nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Tak to ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 ja zamiast fotek zaproponuję odwiedzenie strony www.dirt.ch :)jest tam cała masa fotek oraz filmów SM, ktore z pewnością sie Wam spobobają. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi