Daro1987 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Witam ! Mam taki problem motor nie chce mi odpalać na zimnym silniku rozrusznik kręci bateria dobra, nie chce załapać nie wiem czym to jest spowodowane podejżewam świece ale nie jestem pewien czy to to,... jak jest zimny to musze go odpalac na popych :biggrin: a jak się rozgrzeje to odpala elegancko bez najmniejszych problemów :bigrazz: doradźcie coś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Gaźniki do czyszczenia i synchronizacji. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala122 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam,napewno gazniki ,ja mam taki sam motorek po regulacjach i wczoraj po miesiącu postoju odpaliła od pierwszego strzału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro1987 Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Zna ktoś dobrego mechanika kto by mi to wyregulował we Wrocławiu? :icon_biggrin: Albo jak to można zrobić samemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Albo jak to można zrobić samemu ? Lepiej zajmij sie szukaniem warsztatu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi