pawel7601 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 mam do kupienia skuter piaggio x9 250 2001r. 50.000km przebiegu - chyba trochę dużo?cena 5.000zł.WARTA? skuter przywieziony z włoch nie potrafimy go odpalić. jest do niego karta i kluczyk z imobilaizerem. czy ktoś potrafi mi coś podpowiedzieć. dzieki..czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) mam do kupienia skuter piaggio x9 250 2001r. 50.000km przebiegu - chyba trochę dużo?cena 5.000zł.WARTA? skuter przywieziony z włoch nie potrafimy go odpalić. jest do niego karta i kluczyk z imobilaizerem. czy ktoś potrafi mi coś podpowiedzieć. dzieki..czekam Silnik miał przeprowadzony remont jak tak ile km. temu? Czy rozrusznik działa? Przewody paliwowe nie są zapchane? Jest benzyna? Czy wszystkie kable są podłączone? Akumulator nie padł? Czy świeca ma iskrę? Edytowane 26 Listopada 2008 przez KuKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7601 Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Silnik miał przeprowadzony remont jak tak ile km. temu? Czy rozrusznik działa? Przewody paliwowe nie są zapchane? Jest benzyna? Czy wszystkie kable są podłączone? Akumulator nie padł? Czy świeca ma iskrę? na razie nic nie wiem - gość pojechał za granicę wróci na święta, jak coś dam znać ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Sadzac po tym co napisales to ciezko powiedziec, zapytaj TU albo napisz cos wiecej o symptomach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludwicjusz Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 jeżeli jest to problem immobilzera to lepiej wręcz odpuścić sobie ten temat. Blokada zintegrowana jest z modułem zapłonowym, nie da się w żaden sposób "po Polsku" obejść... Niedawno znajomy przerabiał to z Peugeotem Elystar (ta sama elektronika). Skończyło się na wymianie modułu, nowych kluczykach i karcie immo. Gra nie warta świeczki jak jeszcze nie kupiłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob-Kar Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 (edytowane) witam mam piaggio x9 125cm rok 2002 nie olewajac zginąmi kluczyk i chyba ma imobilaizer a nie pali na kluczyku dorabinym ....podacie mi jakiś pomysł ?? z góry dzieki za podpowiedzi Edytowane 1 Marca 2012 przez Rob-Kar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 witam mam piaggio x9 125cm rok 2002 nie olewajac zginąmi kluczyk i chyba ma imobilaizer a nie pali na kluczyku dorabinym ....podacie mi jakiś pomysł ?? z góry dzieki za podpowiedziWystarczy poczytać poprzedni post albo zadzwonić do Rutkowskiego Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi