CJT7 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 No i po spotkaniu :wink:. Naprawdę warto było pójść - można było połączyć przyjemne z pożytecznym: szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy motocyklistom i nie tylko, hamownia, licytacje na dom dziecka, konkursy nagrody, bufet :clap: no i oczywiście spotkanie w gronie motocklistów :buttrock: . Uważam, że Listek i cała ekipa przygotowująca stanęła na wysokości zadania na piątkę :lalag: :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dzięki bardzo wszystkim za przyjście miałem małą tremę ale chyba wszystko sie udało. Jeśli jakieś reklamacje to czekam na info może da coś się poprawić w przyszłości. Pozdrawiam Św. Mikołaj albo jak kto woli Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Ja również, byłem, uczestniczyłem i swietnie sie bawiłem. Nie tyko ja, po minach widziałem, że reszta gości też była zadowolona. Wielkie brava należa sie Mikołajowemu-Listkowi.....twoja pierwsza impreza, ale jakże udana. Daje 6 za swietna atmosfere i organizacje^^/tak dalej czekamy na kolojne spotkania/pzdr Szymon_R6~~ Yamaha to jedyna słuszna Marka....;) Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 [...]Jeśli jakieś reklamacje to czekam na info Tak ........... zmienic lokalizacje salonu :banghead: :buttrock: A Ciebie tam zatrudnili tylko na sezon zimowy jako Swiety z Worem ? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 LISTEK... THX za imprezke i te Dżeki Danielse :))) http://picasaweb.google.com/Belgu.to.ja/MikoAjkiYamaha# Wybaczcie jakosc zdjec ale aparat jest niestety do bani :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2008 Dobrze było :icon_biggrin: . Listek i reszta organizatorów - szacun jak byk :clap: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Również byłam, choć tylko na chwilkę. Mam nadzieję, że dodałam Asi trochę otuchy. Uwijałaś się ,Asienko, jak mróweczka, a może pszczółka wśród przybyłych. :icon_biggrin: Uściskałam niektóre osoby, poznałam nowe. A jak! :icon_biggrin: Oczywiście kaski firmy Shoei powaliły grafiką...Bardzo mi się podobały. Za moturkiem się nie oglądam, jeszcze przyszły sezon wiernam Maczkowi :wink: Szkoda,że nie oblookałam Sw. Mikołaja Listka, ale do nadrobienia... :lalag: Pozdróweczka, owad miodopędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 http://www.yamaha-polczynska.pl/ Poszukajcie siebie w galeriiiiiiiiiiiii he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Cieniuśka ta galeria. Więcej zdjęć było robionych. Te nienadające się do publikacji dawaj na priva :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 he he cwaniaczek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 ale lipa... Listek, dawaj resztę zdjęć :banghead: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 A co nieznalazłes siebie he he Spoko zdobędę i zamieszcze bo teraz troche wolnego mam choinke musze ubrać Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi