Skocz do zawartości

05-12-2008 Noc Mikołajów Salon Yamahy Połczyńska

Listek31
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No i po spotkaniu :wink:. Naprawdę warto było pójść - można było połączyć przyjemne z pożytecznym: szkolenia z zakresu udzielania pierwszej pomocy motocyklistom i nie tylko, hamownia, licytacje na dom dziecka, konkursy nagrody, bufet :clap: no i oczywiście spotkanie w gronie motocklistów :buttrock: . Uważam, że Listek i cała ekipa przygotowująca stanęła na wysokości zadania na piątkę :lalag: :notworthy: :buttrock:

Dzięki bardzo wszystkim za przyjście miałem małą tremę ale chyba wszystko sie udało. Jeśli jakieś reklamacje to czekam na info może da coś się poprawić w przyszłości. Pozdrawiam Św. Mikołaj albo jak kto woli Listek31

Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję.

Ja również, byłem, uczestniczyłem i swietnie sie bawiłem. Nie tyko ja, po minach widziałem, że reszta gości też była zadowolona. Wielkie brava należa sie Mikołajowemu-Listkowi.....twoja pierwsza impreza, ale jakże udana. Daje 6 za swietna atmosfere i organizacje^^/tak dalej czekamy na kolojne spotkania/pzdr Szymon_R6~~

Yamaha to jedyna słuszna Marka....;)

Edytowane przez Szymon_R6

[...]Jeśli jakieś reklamacje to czekam na info

Tak ........... zmienic lokalizacje salonu :banghead: :buttrock:

A Ciebie tam zatrudnili tylko na sezon zimowy jako Swiety z Worem ? :icon_mrgreen:

ISRA: 27062
SREU: 614

Również byłam, choć tylko na chwilkę. Mam nadzieję, że dodałam Asi trochę otuchy. Uwijałaś się ,Asienko, jak mróweczka, a może pszczółka wśród przybyłych. :icon_biggrin: Uściskałam niektóre osoby, poznałam nowe. A jak! :icon_biggrin: Oczywiście kaski firmy Shoei powaliły grafiką...Bardzo mi się podobały. Za moturkiem się nie oglądam, jeszcze przyszły sezon wiernam Maczkowi :wink:

Szkoda,że nie oblookałam Sw. Mikołaja Listka, ale do nadrobienia... :lalag:

Pozdróweczka, owad miodopędny