Listek31 Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Śnieżynki są moje i basta Wy sobie możecie usiąść na Dodzie he he - Ten kto przyjdzie ten będzie wiedział o co chodzi he he. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 hmmm... oj chyba nie moga :) Daj spokoj ... :eek: Siadac to chyba jeszcze moga, co ? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Sniezki sa damskie i zenskie :icon_mrgreen: Zenskie to wlasnie sniezynki :buttrock: A "obracac" to mozna .... kolo badz kierownice :icon_razz: A świstak siedzi i zastanawia sie kto mu zapierdzilił sreberka :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Po co te filozofie? Jeszcze ich nie widzieliśmy... A może są brzydkie jak noc? :icon_twisted: Trzeba przyjść i to sprawdzić... :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 O toto wlasnie chodzi :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Listek... a czy ja znam te Sniezynki?? Dobrze pamietam / domyslam sie?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 NIe chyba nie znasz he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 NIe chyba nie znasz he he Bozesszzzz....Te Wasze męskie, napuszone i "kosmate"dysputy... :icon_mrgreen: Po prostu trzeba przyjść i dobrze się bawić...A przy okazji połączyć przyjemne z pożytecznym. Może mi się uda wpaść choć na godzinkę, w końcu ode mnie to "rzut beretem" :wink: Pozdróweczka, pszczolisko :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ... napuszone i "kosmate" ... Nie wiem, jak koledzy, ale ja wolę nienapuszone i wydepilowane. Zwłaszcza śnieżynki :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja też wole niezapuszczone i wydepilowane :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelocik Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 i każdy będzie mile widziany? ;) Z miłą chęcią bym się przejechał i zobaczył moje wymarzone miejsce pracy :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie wiem, jak koledzy, ale ja wolę nienapuszone i wydepilowane. Zwłaszcza śnieżynki :icon_twisted: . pzdr To musicie , obowiązkowo kochani, przyjść i obejrzeć chociażby...śnieżynki :icon_mrgreen: Tylko ,czy na inne atrakcje wystarczy Wam czasu? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 obejrzeć chociażby...śnieżynki :icon_mrgreen: No cos Ty, Agus, tylko obejrzec ? :eek: Trzeba dotknac, pomacac czy aby prawdziwe :icon_mrgreen: :buttrock: Listek pisal ze impra podobno do bialego rana, wiec ... :icon_razz: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Trzeba dotknac, pomacac czy aby prawdziwe :icon_mrgreen: :buttrock: jak owoce... trzeba pomacać czy aby zepsute... :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 (edytowane) ja tez mam zamiar wpasc do Yamahy w piatkowy wieczór, mam nadzieje ze wreszcie poznam Was osobiscie;p/co do sniezynek mam przecieki bo kumpela bedzie snieżynkową~~ Mam nadzieje ze atmosfera bedzie tak dobra jak w Brnie;) Edytowane 2 Grudnia 2008 przez Szymon_R6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi