Andzia_ Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 No bez przesady .... Tylko pomagalem dzieciakom dopasowac klocki :clap: dobra, dobra, mamy na zdjęciach jak z zapałem "pomagasz" :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Eeeeeeeeeee tam ......... :buttrock: To sie wytnie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZAK Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 To, to był Majkel? :icon_eek: Rany, to już wiem, czemu tak zrzędzi na forum! :banghead: Klocków w domu nie ma! Majki, nie bój nic, przy następnym spotkaniu dostaniesz ode mnie klocki. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ano nie mam :evil: Wszystkie klocki dzieciaki z domu pozabieraly i teraz tylko ............. zostaly inne zabawki :icon_razz: Next time bedzie gdzies w lutym :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi