Majusz Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Auto jest, fokus kombi z tym że w lublinie i nie będzie jechał raczej napewno do lubartowa... główny zaladunek jest u Asi i Darka więc jak macie możliwość to do nich trzeba to przed sobotą umieścić wszystko... To nie mój więc o niczym nie decyduje tak żeby jasne było. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Stroju mikołaja niestety nie mam :/, Ty ale jak to sąsiadem ;p? Jakoś nie zauważyłem w okolicach zygzaka ;) ;] Spoko ja mógłbym z Tobą lecieć ;] Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Trauma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No to jak, nie masz stroju a chcesz jechać mikołajować? Łeee, to jak tak to sam pojade bo przy Tobie cały na czerwono, z czapką i brodą przyklejonymi do kasku, to wyglądałbym jak jakiś inny ;) Nie no jeszcze masz dwa dni, dawaj do tesco i kupuj, 10 zeta to dobra cena. I naprawde mieszkam blizej niż Ci sie wydaje :) Zygzaka widać bardzo często :) Ale jak coś to dawaj już na PW, coby nie śmiecić w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Byłem dzisiaj w Ridersie. Swoje do puszki wrzuciłem, tylko apel: Proszę wrzucać papierkowe bo inaczej będzie ciężko ją unieść :biggrin: Karol skutecznie zachęca do przyłączenia się do akcji, więc powinno się sporo uzbierać. P.S. Z tego co widzę to coś kropić ma? Ale co to dla nas;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Mati wypluj te słowa!!!!!!!!!!!!! Ani się ważyć mówić ze będzie brzydka pogoda!!!!!! Jak ktoś będzie herezje szerzył to go będziemy na sznurze za motocyklem ciągać, jak nie będzie śniegu ani ulewy deszczowej to będę. A dużo już w puszcze kasy jest?? nie zapomnijcie motórów przystroić ładnie Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Ja tylko napisałem że ma "kropić" czyli całe nic. A kasy? Kilka papierków a reszta monety, ale się jeszcze duuuużo zmieści. No trudno, jak coś to w sobote święty mikołaj zamiast rozdawać to będzie zbierał :D Edytowane 4 Grudnia 2008 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 W razie czego zrobi się najazd na makro tesco leclerc albo inne cuś i będziemy kupować cukierasy. Ae ae aoo :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 OT[ ja mam 4 wolne miejsca na motorach.kto chce niech siada. ps.w sumie to 2 na motorze i dwa od motoru :P dyspouje ktos sporą gotówką? ok 700zl.nie bede miał za bardzo jak czesci z witosa odebrać,bo juz przyszły.kase oczywista mam,ale czasu na wyjazd brak.jakies deklaracje? ]Kuniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 merh to ja bym sie załapał na to jedno miejsce tylko tylko gdzie mam sie stawić żebyś mnie zabrał :biggrin: :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Coś mnie tu słuchy dochodzą, że niektórzy, jeśli przyjadą to bez stroju mikołaja.. Kurde, to powinien być jeden z głównych warunków przyjazdu... Mam nadzieję, że takich będzie jak najmniej lub w ogóle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 No ludziska jak tam przygotowania?? Poinformowaliście wszystkich krewnych i znajomych co mają moto że by przyjechali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) :clap: :clap: witam a to część pluszaków dla naszych milusińskich na Moto Mikołajki :crossy: :buttrock: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2faab828b9d6f4db.html miło nam będzie razem bawić się z Ludziami z forum "Grupa Lublin"dostarczono nam od forumowiczów kilka kartonów zabawek książek słodyczy i czego tam nie ma Brawo ludzie żeby zawsze tak się współpracowało ze wszystkimi miłośnikami 2 OO wspiera nas również Karol szef RIDER"S PABU i samotni Rajdersi za co wielki dzięki a wszystko dla USMIECHU NASZYCH MILUSIŃSKICH jeszcze raz Wielkie DZIEKI !!!!!! :notworthy: :notworthy: Edytowane 5 Grudnia 2008 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 szogun jak pogoda będzie dobra (bez śniegu czy coś ;d ) to będę jechał i mogę cię wziąć z domu :] Ma ktoś jakiś zapasowy czerwony kaftanik ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 ja jade jutro sie zaopatrzyć w kaftan... mam nadzieję ,że dostane po jakiejś ludzkiej cenie... czyt. 15zł... ;p.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 cekin ok tylko nie z pod domu będę czekał na parkingu przy biedronce tej najnowszej co ty na to :icon_biggrin: :icon_biggrin: cekin ok tylko nie z pod domu będę czekał na parkingu przy biedronce tej najnowszej co ty na to :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi