Mikołaj Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Agnieszko, Solidarność nas chyba olała bo nie dali odpowiedzi. Także bida, kupimy słodkości od kogoś innego. No to ja na razie nie mam nic do dodania bo Aśka wszystko napisała. Jako że jam Mikołaj ave prezes proszę w sobotę z życzeniami ustawiać się w kolejkę, każdy zostanie wysłuchany. :crossy: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Agnieszko, Solidarność nas chyba olała bo nie dali odpowiedzi. Także bida, kupimy słodkości od kogoś innego. No to ja na razie nie mam nic do dodania bo Aśka wszystko napisała. Jako że jam Mikołaj ave prezes proszę w sobotę z życzeniami ustawiać się w kolejkę, każdy zostanie wysłuchany. :crossy: :icon_razz: Chamy! No nic... to może by np. do Makro podjechać i tam kupić całe worki? Jeżeli nie miałby nikt czasu, to ja mogłabym się tym zająć i kupić, tylko trzeba mi wiedzieć ile (kg) i jaaaaaaaaakich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Dobrych, tyle żeby unieść:P jeszcze nie wiadomo ile kasy będziemy mieli na to wszystko. A jak myślicie 5kg starczy :icon_question: czy więcej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 to ja mam takie zapytanie kto ma wolne miejsce bo ja bym sie zabrał z kimś :buttrock: :buttrock: ja kupie też słodycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Hm, chyba ile moja Yamaszka uwiezie ;) A czy 5 kg to nie za mało :>? To tak się wydaję... ale zważając na nasze łakome społeczeństwo (i na mnie!) to mało! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja niestety mam zajęcia i nie moge być ale juz cos zostawiłem od siebie w RIDERSIE szerokosci i ladnej pogody życze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 10-15kg?? Aganieszko, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 siema a może kupmy coś też innego a nie tylko cukierki np, batoniki,lizaki......................... PS kto ma wolne miejsce bo ja bym sie zabrał z kimś :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 10-15kg?? Aganieszko, jak myślisz? Mikołaju, myślę, że 10kg wystarczy ;) (chyba) A poza tym, właśnie mnie moja mama oświeciła, że w Solidarności są tańsze cukierki (kupując hurtowo) niż w Makro, więc jeżeli nie chcą nas zasponsorować, to może warto by pojechać i po prostu kupić. Jak tam chceta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 dokładnie w solidarności sporo taniej można kupić... ja niestety chyba nie przybęde na motocyklu, ale w Riders już zostawiłem troche funduszu :), przybęde napewno popatrzeć na czerwonych pajacy na motocyklach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 W takim razie trzeba się będzie udać do solidarności. A szogun kupuje lizaki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Będziecie musieli mnie pilnować bo z racji tej iż ograniczam palenie to wpieprzam wszystko dookoła co jest słodkie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 (edytowane) Będziecie musieli mnie pilnować bo z racji tej iż ograniczam palenie to wpieprzam wszystko dookoła co jest słodkie :icon_mrgreen: Od kiedy? Chyba od wczoraj z przerwami:D Ja mam propozycję, zrobić wstępną listę kto przybędzie na moto! 1. Ja się stawię;] P.S. Joanno i Mikołaju, ze względu że czwartki i piątki mam luźniejsze, to jak by trzeba było coś pomóc to dajcie znać;) Edytowane 3 Grudnia 2008 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 NO to ja proponuje bo nikt nie pisze ja widzialem w realu no i w biedronce i w tesco stoje mikolaja kupujmy a i w eclercu proponuje zrzute po 13 zl i kumy stroje. Dalej zbiórka dla wszystkich z lubartowa proponował bym najpozniej 9:30 na lotosie albo 8:30 i do tesco po prowiant ja tam co bede mogł oddać z chęcią i radością na twarzy oddam. Jeśli chodzi o pogodę jest zapowiadane u majeczki nawet 10 'C A czy to się sprawdzi to zależy u góry :) Dzięki za odp pozdrawiam dozobaczyska:)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Info dla grupy Lubartów i okolic, czekam na lotosie do godz. 9:30 punktualnie a 9:31 wyjazd niezależnie od liczby luda :icon_razz: , więc proponowałbym się nie spóżnić. :notworthy: PS. Mam nadzieję że nie będę sam na czerwono :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi