JOAŚKA Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 WITASKI LUDKOWIE!!! :biggrin: Jako,że wielkimi krokami zbliża się 6 grudnia czyli MIKOŁAJKI nie może w tym dniu zabraknąć CZERWONYCH na JEDNOŚLADACH :crossy: Chyba się nie mylę? Zwierajcie szyki ,otwierajcie portfele,szykujcie motóry a potem przywdziewamy czerwone stroje i ruszamy na podbój miasta i do dzieciaków :buttrock: :biggrin: Macie propozycje? Dawać szybko :biggrin: W Ride's Pub w Lublinie ( przy ul.3 Maja) od piątku 21.11.2008r. będzie stała puszka,do której zbierane będą na ten cel pieniądze. Zakończymy zbieranie 5 grudnia 2008r. w samo południe. Za zebrane pieniądze zakupione zostaną prezenty na Milusińskich albo przekażemy je na wspólnie wybrany cel związany z dzieciakami. Do końca tygodnia dopracuję temat organizacji MIKOŁAJEK i będę na bieżąco o wszystkim informować. Dotyczy to czerwonych ubranek, określenia celu zbiórki i tego w jaki sposób cała Impreza będzie przebiegać. Liczę na WAS i wiem ,że damy radę zrobić coś fajnego dla najmłodszych :lalag: Pozdrawiam --- Joaśka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 w Tesco strój mikołaja kosztuje ok 15 zł... Jeśli checemy coś takiego organizować to trzeba już teraz kupować stroje bo potem będą dużo droższe albo w ogóle nie będzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 serio tymi motorami bez obrazy ale nie będzie za zimno w grudniu na motor :biggrin: :biggrin: Pozdrawiam PS Ja do motorów nic nie mam jak by kogoś to uraziło i jego 2 koła :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 szogun210 powiem krótko na motor nigdy nie jest zimno xD w zimi moją jawką będe śmigał jak głupi xD aha co do mikołajów to nawet dobry pomysł może i wpadne do pub-u bo będe się ustawiał z ziomkami na bro to pewnie coś wrzuce nie będe zgredem xD pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trauma Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 fajnie by było nagłośnić cała akcje, może radio lublin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipolit Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Kurde dobry macie pomysł żeby pomagać dzieciakom :clap: Sam bym pośmigał po mieście jako mikołaj ale nie mam homologacji wpadne do pabu i coś tam zostawie od siebie. A to na jakiś konkretny cel ? U mnie w szkole zbierają teraz na hospicjum małego księcia przy nałęczowskiej (obok mnie :). To jest dobry cel. Zawsze można jakiś zlot zorganizować zciągnąć motocyklistów z lublina, latać z puchami i zbierac na hospicjum :icon_biggrin: Ja moge zpytać się tych u mnie wszkole czy to jakiejś formalności wymaga żeby na to zbierać oficjalnie. P.S No i szogunie210 :] na motor tak jak to już powiedział astra nigdy nie jest za zimno, dla mnie sezon trfa 365 dni w roku. Tylko temperatura sie zmienia ;] Edytowane 20 Listopada 2008 przez Hipolit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 To będą orgaznizowane stroje, czy każdy sobie? :) W Leclercu są po dychu podobno.. Jutro się chyba tam wybiorę i luknę.. Oby były na tyle duże, że wejdą na kurtkę i spodnie... A odnośnie pomysłu to jak najbardziej super :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARUZEL Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 (edytowane) Jeśli ktoś coś wie to niech napisze odnosnie zbiorki pieniedzy lub jakiś zabawek na ten zaszczytny cel. Nie wszyscy maja tak dobrze sprobujmy sie podzielic z nimi tym co im mozemy chodz w kawaleczku dac aby sie pojawil :) na twarzy Bardzo bym prosil JOAŚKE lub każdego co wie o takiej akcji jak by coś więcej wiedział/a to niech napisze pozdrawiam:) Edytowane 23 Listopada 2008 przez PARUZEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 jak ktos bedze kupował to wezcie i dla mnie stroja.oddam kase naa wyjezdze.musze junaczydlo zalac oliwa bedzie jazda :) ja sie pisze.widzialem dzis w motocyklu relacje z gdyńskej edycji.nezly widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dwa dni temu w Tesco nie było :-( PS Jesteśmy chętni z Palcem na wyjazd. Chyba, że będzie jajko i -30 stopni.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Strój z Leclerca za 9,90 zajebiaszczy :icon_biggrin: Nawet ładny, a przede wszystkim duży, na kurtkę i spodnie spokojnie wchodzi. Poza tym mam 190cm wzrostu i pasuje idealnie :) Ogołnie za taką cenę ekstra :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 no i pojechałem.. Pol.Lubelska żąda ode mnie,abym w dniu 6.12.08 przybył do jej budynkow i nauczał się ;( dupa dupa dupa! spiszcie sie tam kolegi moje :) duzo ma was byc! i ładnie sie zachowywac! i wezcie dziadka na mikołaja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Mehu, a kupiles juz stroj :P? Bo chetnie przyjme... w dobre rece;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 w tej chwili czekam na odpowiedź od firmy z cukierasami czyli od Solidarności. Dzwoniłem i napisałem do Nich czy by nie wsparli swoimi produktami naszej akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazda Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja też się łapie dzisiaj było exsra zrobiłem 250 kilosuw i wcale nie zmarzłem morze 6 go też będzie ciepło do -15 się łapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi