narolenrogal Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 No kupiłem ta japonie. Dwudziesto dziewięcioletnia Honda CX 500. Stary sprzęt, ale nie zdaje mi sie żeby sie różnił od tych, które są produkowane teraz. 50 KaeMów, Troche za słabe heble, pływające zawieszenie, brak działania większości kontrolek, taka większa Ceśka, ale swój! I ciesze sie jak ku..a mać!!! A swoją drogą to myśle, że 50KM to troche za mało po Jawie 350. A Wy na co sie przesiadaliście z Jaw/Cezet? I jakie wrażenia mocowe? pozdro rogal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LORD VADER Posted November 16, 2008 Share Posted November 16, 2008 A Wy na co sie przesiadaliście z Jaw/Cezet? I jakie wrażenia mocowe? jawa 50 na ruchola , wrażenie mocowe straszne :icon_mrgreen: Quote Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts