elvis Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Witam. Mam taki problem a właściwie mój kumpel ma. Rozleciał mu się silnik w NTV 650 revere 92 i tu moje pytanie czy pasuje silnik od NT700 i ewentualnie jakie przeróbki trzeba zrobić żeby pasował. PS może ma ktoś namiar na silnik albo rozbitka NTV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 powinien pasować gabarytami. nie wiem jak z elektroniką do niego, pewnie coś pozmieniane więc jeśli już to kupić z całym osprzętem. ten silnik był praktycznie taki sam od trampka, africi, ntv po deauville więc na pewno wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam. Mam taki problem a właściwie mój kumpel ma. Rozleciał mu się silnik w NTV 650 revere 92 i tu moje pytanie czy pasuje silnik od NT700 i ewentualnie jakie przeróbki trzeba zrobić żeby pasował. PS może ma ktoś namiar na silnik albo rozbitka NTV Hej, napisz coś o tym silniku, ciekawy jestem bo myślałem że to niezawodny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 poważne wyzwanie, ponoc mocowania pasuja, ale wez pod uwage ze ntv 700 jest na wtrysku, wiec musialbys wstawic cala elektronike, komputer zasilanie z ntv 700 co by cie tanio nie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Coż jeśli chodzi o silnik to padł a właściwie zrobił sie luz na główkach korbowodów padły dwie na raz dziwna rzecz i nikt nie wie czemu moto w pełni servirowane olej te srawy zawszxe na czas kumpel na to kasy nie szczedzil nidy a tu taki peszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi