kvos Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Widać nauczyłeś się tylko pzdr i nieufajcie puszkom ;] Spoko. W przyszłości nie mając prawa jazdy zranisz lub zabijesz kogoś na przejściu dla pieszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Prawo jazdy nie jest wyznacznikiem umiejętności kierowcy ale jest wymagane przez prawo do prowadzenia pojazdu, temat był już poruszany, rozwinięty tak, że bardziej się już nie da. Prawo jazdy w tym przypadku akurat niewiele ma do rzeczy, brakuje tutaj po prostu rozsądku i umiejętności przeiwidywania, nie tylko odnośnie sytuacji, która miała miejsca ale ogólnie (bo skoro ktoś nie potrafi przewidzieć konwekwencji braku prawa jazdy to trudno oczekiwać od takiej osoby aby potrafiła doskonale na bierząco analizować sytuacje drogowe), po prostu duża nieodpowiedzialność, nie wiem czy smarkactwo bo i starzy latają bez praw jazdy. Ani mie to ziębi ani parzy, tak po prostu już mam, co kto lubi, tolerancyjny jestem. Mówi się, że ciągła linia na drodze to nie ściana, można jeszcze dodać, że prawo jazdy - nie kluczyki. Edytowane 16 Listopada 2008 przez tmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvos Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Wymazano głupoty Edytowane 16 Listopada 2008 przez kvos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 W tym przypadku może nie, bo obaj kierowcy aut i ratownik medyczny nawiali [...] Pomyliłeś tematy ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvos Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Pomyliłeś tematy ;-) Faktycznie. Są do siebie podobne, poza tym pisałem lekko wstawiony o 3 w nocy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi