ViteQ92 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Cześć wszystkim, mam problem ze swoją MZ es/150/1 kupiłem ją niedawno i nie wiem gdzie mogę dostać do niej cylinder.... cała MZ jest w dobrym stanie, stała u gościa jakieś 25 lat z powody cylindra, nie wiem jak to możliwe ale wysuną się sworzeń i tar po cylindrze i w ten sposób mam 5mm rysy.... Wie ktoś gdzie mogę dostać taki cylinder albo gdzie dorabiają takie rzeczy???? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Edytowane 14 Listopada 2008 przez ViteQ92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 (edytowane) .. Edytowane 14 Listopada 2008 przez brys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Witam, jak jeszcze potrzebujesz to mam cylinder i pare drobiazgow od TS-ki 150,jak cos to pisz na maila [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi