lim3 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) ale peszek :bigrazz: głupia sprawa, to we krwi Ci wykazało czy alkomat? jeśli można wiedzieć. Edytowane 16 Listopada 2008 przez lim3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) najpierw był alkomat a potem na dołku krew. Jak psy wpadły ja nie jechałem, siedziałem na zgaszonym motorku nawet kluczyków w stacyjce nie było. Ze 300 metrów od miejsca zdażenia, ale byli świadkowie i ciepły silnik. :icon_evil: no proszę zaczęło się od drętwego tematu a ile postów już napisano. A co się dzieje z Xylewskim, pewnie za internet nie płacił i go odcieli :icon_twisted: Edytowane 16 Listopada 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) no lipa lipa :bigrazz: ale zawsze tak jest że jak jakiś motórzysta gdzieś coś to kurde PEŁNO świadków i oni najlepiej wszystko widzieli. prawkiem sie nie jezdzi tylko Motórem :buttrock: Edytowane 17 Listopada 2008 przez lim3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 napisz moze co z pieszym?.......a o moje rachunki sie nie martw :bigrazz: Dawno w domciu, trzyma się dobrze. Raczej nie będzie robił problemów. Marek ma znim kontakt. A o rachunki się nie martwię tylko o to, że się nie odzywasz. Pogoda niezbyt, można by forum rozbujać :buttrock: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lim3 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 (edytowane) piękne słowa :clap: :buttrock: Edytowane 17 Listopada 2008 przez lim3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dobrze,ze nikomu sie nic nie stało.Oby tylko policja ze Spały nie postawiła na swoim, bo wystapili o zakaz organizowania zlotów. Na forum cos ostatnio mało sie zaglada ale za to ciagle jezdzi-bestia jeszcze w "letnim"garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Dobrze,ze nikomu sie nic nie stało.Oby tylko policja ze Spały nie postawiła na swoim, bo wystapili o zakaz organizowania zlotów. Na forum cos ostatnio mało sie zaglada ale za to ciagle jezdzi-bestia jeszcze w "letnim"garazu. "Bestia" :icon_eek: kupiliście nowe moto :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 oj Rarek,jakos z poniedziałku nie mam nastroju ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 oj Rarek,jakos z poniedziałku nie mam nastroju ...... Jaki poniedziałek , taki cały tydzień :icon_twisted: Już spokój i kultura :buttrock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 my nie narozrabialiśmy w Spale tylko między Cerekwią a Radomiem. A co im odbiło z tym zakazem. :icon_question: :eek: Rarek nie drażnij Xyleny :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi