Jump to content

Shark RSI De Puniet VS XR 1000 VS AGV TI TECH

Recommended Posts

Pora zmienic garnek na zime :P Czytalem ogolnie o wszystkich i zdania sa podzielone, zastanawiam się nad -

Shark RSI De Puniet

Shoei XR 1000

AGV TI TECH Manara

Jakies sugestie ?

Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym...

Widzę, że znudziła się zmiana moto w podpisie więc czas na męczenie nas tematami o zmianie kasku... :icon_mrgreen:

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Widzę, że znudziła się zmiana moto w podpisie więc czas na męczenie nas tematami o zmianie kasku... :cool:

Jesli naprawde twierdzisz, ze zmienialem tylko podpisy to żal mi Ciebie :icon_mrgreen:

bujaj dalej w oblokach :crossy:

Edited by RaY

a co do kasków to też sie podepnę , planuje zmienić na nowy sezon , ma być w czarnym macie , zastanawiałem sie nad XR`em 1000 , w tyl kolorku jest najtańszy (za chyba 1300 można wyrwać) pytanie też czy XR jest faktycznie krewniakiem RF (wer usa, dobrze kojarze?) to tyle z tych najdroższych choć TI TECH`em bym także niepogardził, a co sądzicie o tańszym znacznie kasku , mało go widziałem na głowach motocyklistów , chodzi mi o AGV S4 , wygląd do mnie b. przemawia ale jak z komfortem , bezpieczeństwem , zależy mi by był cichy przy dużych prędkościach , przy długiej trasie nie był męczący no i ochrona łba... możecie sie wypowiedzieć ... Pzdr

Widzę, że znudziła się zmiana moto w podpisie więc czas na męczenie nas tematami o zmianie kasku...

A DAJCIE JUZ CHŁOPU SPOKÓJ :P MOŻE POPROSTU ZAJEBIŚCIE ZARABIA I ZMIENIA SPRZĘTY JAK RĘKAWICZKI, TEŻ BYM TAK ROBIŁ... No ale nie każdy może... Pzdr raz jeszcze

Ja slyszalem niezbyt pochlebne opinie o AGV, dotyczace szczegolnie jakosci wykonania. Jedna osoba widziala podobniez rozlozonego SHOEIa i rozlozonego AGVa i twierdzi, ze roznica jest znaczaca. Moim zdaniem jesli chodzi o AGV, to warto sobie kupic ten najtanszny model GP-1, bo kosztuje ponizej 300 zl, a innej firmowki za te pieniadze nie dostaniesz. Jesli chodzi o topowe modele to nie ma porownywac miedzy SHOEI a AGV - bierz to pierwsze.

:biggrin: AVE

Coś Ty się chłopie tak uparł na te 600? Czyż już nie pora na litra? :flesje: Chyba, że się cykasz :crossy: ;)

Z Anglii ciągniemy sprzęty? :wink:

Latalem troche na R1 z 2005 ale lepiej mi sie jeździ w ciasnych zakretach na 600. A sprzety z UK.

A zapomniałbym Ray daj jakieś foty na gumie. :biggrin:

Ok tylko daj jakąś ładną Pogode :bigrazz: U nas od 10 dni nie bylo suchego :evil:

Edited by RaY