Jump to content

Kawasaki Z 750 S

enZo
 Share

Recommended Posts

To znowu ja :biggrin: W dalszym ciagu jest do sprzedania moje kawasaki Z 750 Sm jak do tej pory zainteresowania praktycznie zero, tym razem motocykl już zarejestrowany i ubezpieczony, badanie techniczne ważne do 10.2010

zapraszam do oględzin

http://otomoto.pl/kawasaki-z-750-s-z750-75...y-M1043703.html

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Oferta nadal aktualna, nie przedłużam ogłoszenia na otomoto bo i tak zaintersowanie żadne :bigrazz:

Ewentualnych zainteresowanych proszę o pisanie na maila motoenzo@gmail.com lub na PW.

Pozdro

• 3 weeks later...

Piękny motocykl! Aż się dziwie, że nie możesz znaleźć kupca na niego.

Nie ma się co dziwić, to POLSKA, tu każdy chcę maszynę w suepr stanie za cene niższą niż jakiś złom na zachodzie.

Ale dobra szkoła na przyszłość, jak będe sprzedwał kiedyś w przyszłości kolejne motocykle to skatuję na maksa, nic nie będe wymienial przez 2 lata, wystawię 2 tys taniej i odrazu się sprzeda, bo pierwsze zadawane pytanie jak ktoś dzwoni to cena, nawet nie pytają czy motocykl w ogóle jeździ :banghead:

Albo chasło, daje taką kwotę i motocykl zabieram :banghead: nie pytając w ogóle o żadne aspekty techniczne czy jak motocykl wygląda.

Co kraj to obyczaj.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

hey

ladny masz motor:P ale wole cos slabszego;) no i troche taniej bym chcial dac za moto

P.S mam pytanko a jestem nowy czy jest gdzie na forum cos takiego jak zakup kontrolowany motoru?

pozdrawiam rafal

hey

ladny masz motor:P ale wole cos slabszego;) no i troche taniej bym chcial dac za moto

P.S mam pytanko a jestem nowy czy jest gdzie na forum cos takiego jak zakup kontrolowany motoru?

pozdrawiam rafal

Hehe a co masz na myśli pisząc "zakup kontrolowany motoru" ?

• 2 weeks later...