enZo Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 To znowu ja :biggrin: W dalszym ciagu jest do sprzedania moje kawasaki Z 750 Sm jak do tej pory zainteresowania praktycznie zero, tym razem motocykl już zarejestrowany i ubezpieczony, badanie techniczne ważne do 10.2010 zapraszam do oględzin http://otomoto.pl/kawasaki-z-750-s-z750-75...y-M1043703.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 UP :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Oferta nadal aktualna, nie przedłużam ogłoszenia na otomoto bo i tak zaintersowanie żadne :bigrazz: Ewentualnych zainteresowanych proszę o pisanie na maila [email protected] lub na PW. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldiq Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Oferta wygląda na ciekawą, szkoda tylko, że mam taki kawał drogi żeby zobaczyć sprzęcik na własne oczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 20 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Juto zamieszczę szczegółowe zdjęcia wszystkich ważnych elementów motocykla. Oferta nadal aktualna. Pozdro Link do szczegółowych zdjęć motocykla http://picasaweb.google.pl/enzosebus/KawasakiZ750S2005# Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 Piękny motocykl! Aż się dziwie, że nie możesz znaleźć kupca na niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Piękny motocykl! Aż się dziwie, że nie możesz znaleźć kupca na niego. Nie ma się co dziwić, to POLSKA, tu każdy chcę maszynę w suepr stanie za cene niższą niż jakiś złom na zachodzie. Ale dobra szkoła na przyszłość, jak będe sprzedwał kiedyś w przyszłości kolejne motocykle to skatuję na maksa, nic nie będe wymienial przez 2 lata, wystawię 2 tys taniej i odrazu się sprzeda, bo pierwsze zadawane pytanie jak ktoś dzwoni to cena, nawet nie pytają czy motocykl w ogóle jeździ :banghead: Albo chasło, daje taką kwotę i motocykl zabieram :banghead: nie pytając w ogóle o żadne aspekty techniczne czy jak motocykl wygląda. Co kraj to obyczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 UP :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Odświerzam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 enZo, możesz dać ogłoszenie na http://www.forum.moto-friends-mala.pl/ , to forum podkarpacia i okolic więc może prędzej ktoś się zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dzięki za info, ogłoszenie umieściłem :bigrazz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zapomniałem o cenie :bigrazz: cena 15 300 zł do małej negocjacji. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis99 Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 hey ladny masz motor:P ale wole cos slabszego;) no i troche taniej bym chcial dac za moto P.S mam pytanko a jestem nowy czy jest gdzie na forum cos takiego jak zakup kontrolowany motoru? pozdrawiam rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2009 hey ladny masz motor:P ale wole cos slabszego;) no i troche taniej bym chcial dac za moto P.S mam pytanko a jestem nowy czy jest gdzie na forum cos takiego jak zakup kontrolowany motoru? pozdrawiam rafal Hehe a co masz na myśli pisząc "zakup kontrolowany motoru" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meniu Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 no pewnie jak w rozmowie kontrolowanej specjalista słucha, to tu specjalista ma oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi