Logum Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Witam szukałem czegoś na ten temat na forum ale nic nie mogę znaleźć. Mianowicie podczas jazdy już 2 raz zapaliła mi się kontrolka HOLD w samochodzie, wygląda to tak po dłuższym okresie jazdy włącza się i miga z częstotliwościowa około 2 sekundy, samochód jedzie normalnie nie szarpie nie gaśnie po prostu miga irytuje mnie to trochę bo nie chce czegoś popsuć. Jest to Mazda protege 323 sedan z 1994 roku 1,8 16V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 http://www.mazdaforum.com/archive/threads/...ht-36475-1.html 5s szukania;) Musisz odczytać najpierw kod błedu to ze lampka sie swieci mozna olać:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logum Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Wielkie dzięki jutro popatrzę ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi