Majusz Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Witam! Jestem w stanie wypiaskować drobne <jak narazie> elementy metalowe i nadać im wyglądu :buttrock: Jeżeli niechce wam się bawić w papier ścierny itp to zapraszam, cena za element zalezy od jego stanu oraz nakładu pracy i materiałów jakich musze użyć. Poniżej zamieszczam część moich możliwości ;] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1f197c2dc34b47e.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71b1fc28f1550f4e.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/49152a5d049142bc.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dc722898a1499adb.html W razie pytań piszcie na priv a najlepiej na gg 6650124 PS: mam nadzieje że władze 4um nie będą miały nic przeciwko tej reklamie ale muszę jakoś zarobić i odłożyć kasę na przyszły sezon :D Pozdrawiam Majusz Edytowane 31 Października 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Mam takie pytanie ogólne... Coś wielkości błotnika przedniego/tylnego czy baku jak rozumiem też da radę?:icon_biggrin: Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Takie rzeczy dopiero bliżej wiosny bo musze w sprzęt zainwestować. jezeli Ci sie nie śpieszy to dam rade ale koło marca, kwietnia myśle. blotniki moge spróbować, musial bym zobaczyc ich stan. a zbiornik chcesz z zewnatrz czy wewnątrz ? bo jezeli w środku to niestety nie domnie jak narazie... Wyślij mi na email foty to powiem co i jak. pozdrawiam Majusz Edytowane 31 Października 2008 przez Majusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 o kolego hyh nie wiem czy dasz rade ale mam zamiar malować ETZ na wiosne coś takiego wiesz żeby było ciepło ;] dałbyś rade wypiaskować całą ETZ ? :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Owszem, ale koszty będa wieksze niz ona warta ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Majusz aha dobra to jak koszty będą większe niż 2,5k to dzięki ;p ale powiem ci tak szczerze że teraz przemyślałem troche sprawe i ile byś wołał za przepiaskowanie Fumki (WSK 125) ? bo własnie taką nabyłem wypędzlowaną itd. a chciałem ją ciut reanimować i zrobić:"Świetlisty Duch Polskich Szos,Czyste Tchnienie Świdnickiej Techniki";) i właśnie się pytam bo przez zime bym ją ciut zoperował xD pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 nie lepiej papierek scierny, szpachel, albo poprostu jakis lakiernik ?ehhh... Oby sie nie narobic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Majusz aha dobra to jak koszty będą większe niż 2,5k to dzięki ;p ale powiem ci tak szczerze że teraz przemyślałem troche sprawe i ile byś wołał za przepiaskowanie Fumki (WSK 125) ? bo własnie taką nabyłem wypędzlowaną itd. a chciałem ją ciut reanimować i zrobić:"Świetlisty Duch Polskich Szos,Czyste Tchnienie Świdnickiej Techniki":) i właśnie się pytam bo przez zime bym ją ciut zoperował xD pzdrczegoś tu juz człowieku nie planowal??nie latwiej byl oby zapytac na GG lub telefonicznie a nie bezmyślnie posty nabijac, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi