maciekka Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zappa - wszystkiego najlepszego. Przede wszystkim jak najmniej takich sytuacji jak wczoraj :biggrin: .Zeby Ci puszkarze robili miejsce i jak najtanszej benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Zappa - najlepszego wszyskiego życzę :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Rośnij duży i chowaj się zdrowo. :buttrock: :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wszystkiego naj naj najszybszego i najgłośniejszego i brzucha pojemnego byś mógł tankować tak jak motocykli i jechać dalej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Najlepsiejszego Mości kolego :icon_biggrin: Smigaj śmiało , żeby gleb było mało ( najlepiej bez). Wianek fanek dookoła, których nie odstraszają dwa koła :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wszystkiego co najlepsze...Szerokości i by zawsze było pełno w baku :icon_mrgreen: R. :icon_biggrin: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ok, bardzo dziękuję wszystkim za życzenia ale dzień urodzin się już kończy i proszę was... nie przypominajcie już mi mojego wieku i mojej gleby :icon_mrgreen: Chociaż... nie powiem, zakończenie 3-ciej dekady w jej ostatnim dniu było pełne wrażeń :icon_biggrin: Do zobaczenia na następnej rybce!A teraz sory... idę dalej zalać ryja... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 A teraz sory... idę dalej zalać ryja... :)taki to ma dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Spóźnione ale szczere :biggrin: :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No to .... lepiej pozno niz wcale :biggrin: Najlepsiejszego kolego motocyklisto :bigrazz: :biggrin: A jezdzi to sie w taka pogode jak teraz z oknem a nie sie wloczy wieczorami :biggrin: ( napisal majkel ubrany juz w skory, szykujacy sie do wyjscia ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Wszystkiego Naj :biggrin: Zappa, wieku Ci nie wyliczam ale dałbyś już spokój z tymi "glebami" na starość hihihi :biggrin: p.s. co do oblewanka to daj tylko znak-sygnał :biggrin: Jak to dobrze, że jest wśród nas Marina, która pamięta o takich rzeczach. To bardzo miłe Marinko :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) A jezdzi to sie w taka pogode jak teraz z oknem a nie sie wloczy wieczorami :biggrin: ( napisal majkel ubrany juz w skory, szykujacy sie do wyjscia )W taką też się jeździ ;)( napisal zappa rozebrany już ze skóry, siedzący w biurze ) Kate, ja Ci dam starość! czekaj niech Cie tylko spotkam... :biggrin: :bigrazz: :crossy: Mam kolejny powód aby skroić to spotkanie :eek: :biggrin: Edytowane 31 Października 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 No ja właśnie sie szukuje, kufer umyty bo mi Sok pożeczkowy sie rozlał, troche strat jest, ale za to pachnie winem :biggrin: :biggrin: (pisałem to Ja, Ja Klaudiusz, siedzący w Texach w biurze) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Mam kolejny powód aby skroić to spotkanie :flesje: :( Ano masz :( :buttrock: ( napisal majkel zrobiwszy dzis w piekny , sloneczny dzien rundke dookola Warszawki, lansujac sie po Marszalkowskiej i okolicznych arteriach )A tak w ogole to ... ile Ty lat skonczyles ? :( Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) A tak w ogole to ... i tak jestem od Ciebie młodszy... :( :( :((napisał zappa wciągając skórzane portki na swoje już nie tak młode, ale wciąż jeszcze jędrne pośladki :buttrock:) Edytowane 1 Listopada 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi