kam2136 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 (edited) Witam pisze z taka sprawa,posiadam aprillie RX ma ona tak popier.... elektryke ze glowa mala.Chcialem zrobic czujnik stopu ale nie wiem jak podlaczyc kabelki.W czujniku,ktory wychodzi od pompy jest wejscie na jeden kabel a z drugim co zrobic(podlaczylem ten kabel,ktory idzie do lampy i nic).Prosze o pomoc!!! Edited October 29, 2008 by kam2136 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psioter5 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Chłopie bo to jest tak że tym 2 kablem jest masa, czyli rama motocykla podłączona do silnika, więc gdy podłączysz 1 kabel do żarówki to jej drugi biegun podłącz do masy bo inaczej nie zadziała. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwiatek Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Wchodzisz na strone Aprilii, sciagasz instrukcje obslugi w ktorej jest schemat elektryczny i masz z dyni. Jak dla Ciebie instalacja w Apce jest popieprzona to ja nie wiem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kam2136 Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Nie dla mnie tylko kolesie od ktorej ja kupilem grzebali przy niej i nie wiadomo co do czego jest.Dzieki za pomoc Zrobilem tak jak kazaliscie i dupa jak tym drugim kabelkiem podlaczylem do masy to tylko iskry szly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magneto Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: MISTRZU MÓJ :buttrock: moja mała sugestia; lepiej zostaw to w spokoju albo oddaj w nieco lepsze rece, bo po przeczytaniu ostatniego posta... no wlasnie. pzdr:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest psioter5 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Podłącz ten stop na nowo bo jak zaczniesz poprawiać to po tych kolesiach to tylko do reszty instalacje spalisz i balecie po balecie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts