kam2136 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) Witam pisze z taka sprawa,posiadam aprillie RX ma ona tak popier.... elektryke ze glowa mala.Chcialem zrobic czujnik stopu ale nie wiem jak podlaczyc kabelki.W czujniku,ktory wychodzi od pompy jest wejscie na jeden kabel a z drugim co zrobic(podlaczylem ten kabel,ktory idzie do lampy i nic).Prosze o pomoc!!! Edytowane 29 Października 2008 przez kam2136 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Chłopie bo to jest tak że tym 2 kablem jest masa, czyli rama motocykla podłączona do silnika, więc gdy podłączysz 1 kabel do żarówki to jej drugi biegun podłącz do masy bo inaczej nie zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Wchodzisz na strone Aprilii, sciagasz instrukcje obslugi w ktorej jest schemat elektryczny i masz z dyni. Jak dla Ciebie instalacja w Apce jest popieprzona to ja nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kam2136 Opublikowano 30 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nie dla mnie tylko kolesie od ktorej ja kupilem grzebali przy niej i nie wiadomo co do czego jest.Dzieki za pomoc Zrobilem tak jak kazaliscie i dupa jak tym drugim kabelkiem podlaczylem do masy to tylko iskry szly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: MISTRZU MÓJ :buttrock: moja mała sugestia; lepiej zostaw to w spokoju albo oddaj w nieco lepsze rece, bo po przeczytaniu ostatniego posta... no wlasnie. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psioter5 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Podłącz ten stop na nowo bo jak zaczniesz poprawiać to po tych kolesiach to tylko do reszty instalacje spalisz i balecie po balecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi