malinll Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 poszukuję koła (lub piasty) do tego oraz tylnej ośki z nakrętkami. Czy może ktoś pomóc? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A co to jest? Ma to jakiegoś importera? Powienieneś tam się zgłosić w pierwszej kolejności. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinll Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Nie mogę znaleźć importera ,sprzedaż jego jest, ale nikt nie ma części. Oś już znalazłem. Koło lub piasta potrzebna byłaby aby nim pojechać. Oczywiście jest to Chinczyk z krwi i kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 No i właśnie to jest smutna rzeczywistość - sprzedaż jest, serwisu niet. Lipa. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinll Opublikowano 1 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 (edytowane) oś już mam :D ale tylne koło :icon_twisted: spędza mi sen z oczu. Może ktoś wie jakie inne koło by pasowało do tego wynalazku? Edytowane 1 Listopada 2008 przez malinll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinll Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 ogłoszenie jeszcze aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi