Jimbo Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 witam wszystkich forumowiczów jestem sieżo upieczonym właścicielem yamahy dragstar xvs 650 98 rocznik ..jest to mój pierwszy motocykl w życiu i uważam że do konałem dobrego wyboru ..myśle że pożniej gdy już w prawie się w bojach jazdy ..pomyśle o większej pojemności ...mam prośbe do kogo kolwiek z forumowiczów ..czy ma ktoś ksiązke serwisową yamahy dragstar w jezyku polskim ,pytam ponieważ chce być dobrym harleyowcem i chciałbym wiedzieć co mniej wiecej mozna samemu naprawic aby za serwisy nie płacić kolosalnej kasy ..pozatym chciałbym wiedzieć na czym jeżdze i co robić w razie awarii..pozdrwaiam wszystkich forumowiczówi czekam na odpowieź ..zZ góry dziekuje Sławek "jimbo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 temat zbiorczy xvs - poczytaj, wiele się dowiesz i znajdziesz linki do instrukcji i serwisówki. lektury wystarczy na dłużej :icon_razz: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walko69 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Fakt, w jęż polskim raczej nie znajdziesz. Ja szukałem nie tylko na tym forum. nic z tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimbo Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 temat zbiorczy xvs - poczytaj, wiele się dowiesz i znajdziesz linki do instrukcji i serwisówki. lektury wystarczy na dłużej :icon_biggrin: jsz dzięki wielkie za zainteresowanie sie moja prośba oki poczytam po[atzre ...szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi