piotr_321 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 (edited) Witam,od dwóch dni mam dziwny problem z moją cbr'ką 125, słychać dosyć cichy (lecz nie było go do tej pory) dzwięk w silniku jakby stukot dwóch małych blaszek o siebie w dosyć szybkim tępie. Słychać to tylko na luzie lub pierwszym biegu na wyższych dzwięk wydaje sie zanikać. Ale co jest bardziej niepokojące spadła mi i tak już mizerna moc i V-max które jeszcze niedawno było 125km/h(według wskazań licznika) teraz jest 110km/h :bigrazz: jeszcze troche to bede jeździł na uczelnie tramwajem ;( Edited October 28, 2008 by piotr_321 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamsel Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Witam,od dwóch dni mam dziwny problem z moją cbr'ką 125, słychać dosyć cichy (lecz nie było go do tej pory) dzwięk w silniku jakby stukot dwóch małych blaszek o siebie w dosyć szybkim tępie. Słychać to tylko na luzie lub pierwszym biegu na wyższych dzwięk wydaje sie zanikać. Ale co jest bardziej niepokojące spadła mi i tak już mizerna moc i V-max które jeszcze niedawno było 125km/h(według wskazań licznika) teraz jest 110km/h :bigrazz: jeszcze troche to bede jeździł na uczelnie tramwajem ;( Kiedy ostatni raz sprawdzałeś luzy zaworowe? Cbr 125 to 4t jeśli się nie myle :icon_question: Quote motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikus91 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Lacuszek, albo zawory do regulacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts