piotr_321 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 (edytowane) Witam,od dwóch dni mam dziwny problem z moją cbr'ką 125, słychać dosyć cichy (lecz nie było go do tej pory) dzwięk w silniku jakby stukot dwóch małych blaszek o siebie w dosyć szybkim tępie. Słychać to tylko na luzie lub pierwszym biegu na wyższych dzwięk wydaje sie zanikać. Ale co jest bardziej niepokojące spadła mi i tak już mizerna moc i V-max które jeszcze niedawno było 125km/h(według wskazań licznika) teraz jest 110km/h :bigrazz: jeszcze troche to bede jeździł na uczelnie tramwajem ;( Edytowane 28 Października 2008 przez piotr_321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Witam,od dwóch dni mam dziwny problem z moją cbr'ką 125, słychać dosyć cichy (lecz nie było go do tej pory) dzwięk w silniku jakby stukot dwóch małych blaszek o siebie w dosyć szybkim tępie. Słychać to tylko na luzie lub pierwszym biegu na wyższych dzwięk wydaje sie zanikać. Ale co jest bardziej niepokojące spadła mi i tak już mizerna moc i V-max które jeszcze niedawno było 125km/h(według wskazań licznika) teraz jest 110km/h :bigrazz: jeszcze troche to bede jeździł na uczelnie tramwajem ;( Kiedy ostatni raz sprawdzałeś luzy zaworowe? Cbr 125 to 4t jeśli się nie myle :icon_question: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Lacuszek, albo zawory do regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi