Merh Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 jakis wyjazd?jakies spotkanie rekreacyjne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anis Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Jestem jak najbardziej na TAK !!! ;) Teraz pytanie GDZIE :) To jest nas II - kto następny ????? Jestem jak najbardziej na TAK !!! :crossy: Teraz pytanie GDZIE :) Merhu - To jest nas II - kto następny ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aganieszka Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 I ja, i ja chętna! Paluch na pewno też. Może jakieś jezioro :> Coś, ktoś, kiedyś wspominał o Okunince. Z moich obliczeń matematycznych wynika, że: 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba = 4 chętne osoby? ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astra115 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 jakby coś było blisko i wmiare ciepło to i ja bym się mógł gdzieś wybrać ;]tylko najpierw gdzieeee ? to i ja bym był chętny ;] pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 :) Ja jestem jak najbardziej za... jak macie ciepłe śpiwory, tudzież cieplejszą połowicę, to można i pod domki. Ja jak "materac" po drodze znajdę to też się wygrzeję :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryjek Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 A brudasow tez ze soba przyjmujecie czy nie bardzo bo jak tak to ja chetnie sie wybiore a co :icon_twisted: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merh Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 kazdy towarzysz mile widziany :) wyjazd pod domki odpada..na jeden dzien nie ma sensu.przyjmuje ze w sobote ludzie sa zajeci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majusz Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 I ja, i ja chętna! Paluch na pewno też. Może jakieś jezioro :> Coś, ktoś, kiedyś wspominał o Okunince. Z moich obliczeń matematycznych wynika, że: 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba = 4 chętne osoby? ;-) Prezesie! Jako że jesteś dobry z matmy to dodaj jeszcze plus 1 bo dla mnie to zbyt skomplikowane :notworthy: (O ile kase podłapie... :biggrin: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aganieszka Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Prezesie! Jako że jesteś dobry z matmy to dodaj jeszcze plus 1 bo dla mnie to zbyt skomplikowane :wink: (O ile kase podłapie... :icon_biggrin: ) Merh + Anis + Aganieszka + Palec + astra115 + Markus + Ryjek + Majusz = ? 1, 2, 3, 4... cholera, nie wiem ile! :eek: :) Jednak klasa matematyczno-fizyczna, to był błąd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikołaj Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 No nieoficjalnie mogę zapowiedzieć, że postaram się przybyć. Tylko pytanie jest, a brzmi ono następująco: Zgodnie ze studiami nad wybranym tematem śmiem zadać pytanie gdzie takowe spotkanie miałoby nastąpić?? Twierdzę, iż to jest ważna kwestia ponieważ 2 listopada wszak już blisko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZESIO Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 :biggrin: Czeeeeśśiuuu Proponuje 1 XI cmentarz hihihihihihihih :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hajo Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 odwiedzimy Marcela i Pułkownika :notworthy: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogun210 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 POLE 24C KWATERA 3 grób pułkownika :banghead: to jak z tym wyjazdem gdzie jedziemy bo ja na 95% jadę z tatą :banghead: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merh Posted October 29, 2008 Author Share Posted October 29, 2008 trasea ok. 100km...nie mniej.wybierajcie z map.a jak nie to spotykamy sie i myslimy gdzie pojechać. e? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 W Okunince mnie jeszcze nie było, więc fajna traska by była (ok 200 km w obie strony)... dobry dojazd jest dla Anisa... można by się spotkać w pobliżu Cycowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts