Merh Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jakis wyjazd?jakies spotkanie rekreacyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Jestem jak najbardziej na TAK !!! ;) Teraz pytanie GDZIE :) To jest nas II - kto następny ????? Jestem jak najbardziej na TAK !!! :crossy: Teraz pytanie GDZIE :) Merhu - To jest nas II - kto następny ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 I ja, i ja chętna! Paluch na pewno też. Może jakieś jezioro :> Coś, ktoś, kiedyś wspominał o Okunince. Z moich obliczeń matematycznych wynika, że: 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba = 4 chętne osoby? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astra115 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jakby coś było blisko i wmiare ciepło to i ja bym się mógł gdzieś wybrać ;]tylko najpierw gdzieeee ? to i ja bym był chętny ;] pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 :) Ja jestem jak najbardziej za... jak macie ciepłe śpiwory, tudzież cieplejszą połowicę, to można i pod domki. Ja jak "materac" po drodze znajdę to też się wygrzeję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjek Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 A brudasow tez ze soba przyjmujecie czy nie bardzo bo jak tak to ja chetnie sie wybiore a co :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 28 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 kazdy towarzysz mile widziany :) wyjazd pod domki odpada..na jeden dzien nie ma sensu.przyjmuje ze w sobote ludzie sa zajeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 I ja, i ja chętna! Paluch na pewno też. Może jakieś jezioro :> Coś, ktoś, kiedyś wspominał o Okunince. Z moich obliczeń matematycznych wynika, że: 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba + 1 chętna osoba = 4 chętne osoby? ;-) Prezesie! Jako że jesteś dobry z matmy to dodaj jeszcze plus 1 bo dla mnie to zbyt skomplikowane :notworthy: (O ile kase podłapie... :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aganieszka Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Prezesie! Jako że jesteś dobry z matmy to dodaj jeszcze plus 1 bo dla mnie to zbyt skomplikowane :wink: (O ile kase podłapie... :icon_biggrin: ) Merh + Anis + Aganieszka + Palec + astra115 + Markus + Ryjek + Majusz = ? 1, 2, 3, 4... cholera, nie wiem ile! :eek: :) Jednak klasa matematyczno-fizyczna, to był błąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 No nieoficjalnie mogę zapowiedzieć, że postaram się przybyć. Tylko pytanie jest, a brzmi ono następująco: Zgodnie ze studiami nad wybranym tematem śmiem zadać pytanie gdzie takowe spotkanie miałoby nastąpić?? Twierdzę, iż to jest ważna kwestia ponieważ 2 listopada wszak już blisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 :biggrin: Czeeeeśśiuuu Proponuje 1 XI cmentarz hihihihihihihih :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 odwiedzimy Marcela i Pułkownika :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogun210 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 POLE 24C KWATERA 3 grób pułkownika :banghead: to jak z tym wyjazdem gdzie jedziemy bo ja na 95% jadę z tatą :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 29 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 trasea ok. 100km...nie mniej.wybierajcie z map.a jak nie to spotykamy sie i myslimy gdzie pojechać. e? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 W Okunince mnie jeszcze nie było, więc fajna traska by była (ok 200 km w obie strony)... dobry dojazd jest dla Anisa... można by się spotkać w pobliżu Cycowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi