kuki_luke Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 WitamSprzedam mój pierwszy motocykl - cebulkę.Motor jeździł do marca na 2 kołach. Kupiłem ją w październiku 2007 roku, z przebiegiem 29000. Zrobiłem nią około 10000.Teraz na liczniku widnieje liczba 40000.Motor jest wyprodukowany w 1995 roku - jeszcze wersja japońska. (Od 1996 r składana była we Włoszech - włoskie cebule były skore do rdzewienia.) Motocykl serwisowany był w Motoklinice. Wymienione były świece, olej, sprzęgło. Motocykl został odblokowany i teraz ma pełną moc 58 koni.W lutym przeszedł też regulację zaworów i gaźników oraz odblokowanie mocy - w Motoklinice.W marcu miałem na tym motocyklu kolizję z WV Polo. Wszystkie uszkodzenia są pokolizyjne. Krzywe lagi - nadają się do prostowania bądź w najgorszym wypadku do wymiany. Brak przedniego botnika. Koło przednia wydaję się proste, ale czy tak na pewno jest? Lampa przednia jest cała, ale lekko krzywa na gwincie - idzie naprawić. Złamana kierownica. Po złamaniu kierownicy ponaciagane zostały kable i dlatego motocykl nie odpala. Motocykl stoi od marca w suchym garażu.Silnik cały i nie ruszony - posiada gmole.Opony nadają się do wymiany. Motocykl kiedys był zielony - teraz jest czerwony - poprzednia włascicielka zmieniała kolor. Cena min. 3500 zł.Posiadam do niego dowód rej. - nie był zabrany po kolizji. Motocykl ubezpieczony do października 2009 r. Przegląd skończył się we wrześniu. Motocykl do obejrzenia po tel. umówieniu się w Czepinie (3km od Gryfina).tel. kontaktowy: 508585503 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts