trajka66 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nie ma co sie czepiać ceny mógłbyś nawet wystawić za 30 tys i czekać czy znajdzie sie kupiec. Są ludzie którzy mają pieniądze (i/lub sie nie znają) i wolą dołożyć nawet dużo wiecej, ale właśnie miec sprzeta igiełke niż jakiegoś do roboty. Ja np. wole kupić coś tanio, po lekkim szlifie i do roboty, bo wszystko sobie sam porobie, wyjdzie mi o połowe taniej, a wiem wtedy na czym stoje. A co do cen to fakt masakrycznie poszły w dół przez motocykle z angli, ktoś kto kupił z 2 lata temu motocykl z niemiec i teraz chce go sprzedać to żeby zrobić to od ręki musiałby wystawić taką cene ze straci na tym kilka dobrych tysiaków. Przy kupnie wszystko sie odwraca i cieszymy sie że jest tak tanio :icon_mrgreen:. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi