qurim Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ooo!!! Już wiem!!! Najwyżej km/h przerobię na mph :D :D :D Aaaa! Wydało się! Chcesz dużo cyferek tylko dla lansu. :biggrin: Spoko, ja w Elce mam tylko doi 120...mph. A z wielkim bólem leci 110 więc mały zapasik jest. :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 19 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Oooo Boshe!!! Rozszyfrowałeś mnie... załamka :( :D :P Do tego założę obrotomierz od nowej kawy Zx coś tam coś tam, że niby mogę kręcić do 20tys obr/min :D :D :D I w ogóle będzie lans :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Do tego założę obrotomierz od nowej kawy Zx coś tam coś tam, że niby mogę kręcić do 20tys obr/min :D :D :D I w ogóle będzie lans :D Założ obrotomierz jako licznik i RPM popraw na KMH. To dopiero będzie kozak, co nie? Ludzie w niedzielę będą mieli sensację - Czorny motór co jadzie 20 tys km/h. Toć to diabeł nie motÓr!!! :buttrock: :buttrock: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Jaaa leję :D :D :D :P Dobre, dobre :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Boa musisz dowiedzieć sie jakie przełożenie ma ten licznik oryginalnej w twojej maszynie wtedy bedziemy coś kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 ok :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 @qurim Hehe, dobre :notworthy: Pamiętam, jak kiedyś na zlocie byłem moją kochaną Jawką 50 (Mustang) i obok stało też coś małego. Podleciało paru dzieciaków i wszyscy mówili, że woleli by mój, bo jedzie 80km/h, a tamten drugi tylko 60km/h :icon_razz: (dla przypomnienia Jawki miały skalowane do 80) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Ja też bym wolał, żeby dzieciaki wolały mój motocykl :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A u mnie dzieciaki nie potrafią znaleźć prędkościomierza na moto. :biggrin: Ale zawsze pytają gdzie są głośniki z których muza leci... :banghead: A taksówkarze wierzą że Electra poleci 250km/h. :banghead: :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 heh dzieciaki :D Dzieciaki chodzą po parkingach i patrzą ile sprzęt na na liczniku. Patrzą 200km/h --mało. 240km/h mało. 300km/h-- o ku*wa! :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) heh dzieciaki :D Dzieciaki chodzą po parkingach i patrzą ile sprzęt na na liczniku. Patrzą 200km/h --mało. 240km/h mało. 300km/h-- o ku*wa! :P:P:P U mnie jak już coś widzą to jest to 120....ale już nie zwrócą uwagi że to MPH. :banghead: Edytowane 26 Listopada 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 120? To moja WSK ma 140 :buttrock: Ale km/h :icon_rolleyes: Najlepsze są elektroniczne - jak działają na wyobraźnię :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi