Jump to content

Z żalem sprzedam...

kuki_luke
 Share

Recommended Posts

Witam

Sprzedam Hondę CB 600 Hornet. Rok 2003, kolor srebrny mat.

Motocykl sprowadzony w kwietniu z Niemiec. Zarejestrowany i ubezpieczony w Polsce.

Motocykl pod względem mechanicznym - sprawny w 100%.

Brak: lampy przedniej i zegarów. 2 małe wgniotki na baku, przerysowane delikatnie dekle silnika (do spolerowania), 2 ryski na osłonie tłumika, sklejone poxipolem uszy od zadupka - pękły od wibracji na polskich drogach).

Wyposażenie dodatkowe: pług - oryginalny ermaxx w kolorze motocykla, hugger na tylne koło - kolor czarny połysk, tuningowa podkładka pod rejestrację, tuningowe kierunki tył - markowe kellermany (mała wada- od wibracji pękły gumy - będę miał czas to usunę wadę), Zamontowana klatka ochraniająca silnik - chroni lepiej niż gmole, tuningowe wypełnienie zadupka.

Na wszystkie części tuningowe posiadam niemieckie dokumenty (za jaką cenę kupione i kiedy).

Motocykl sprowadziłem z przebiegiem około 18000. Teraz ma nabite 30000.

Wymieniane części eksploatacyjne zawsze na czas i zgodnie z serwisówką: Przy 25000 wymieniłem zestaw napędowy RK - cały, zostały też zmienione klocki hamulcowe na SBSy. Przy 28000 zmieniony olej (10w40). Przydałoby się wymienić świece.

Opna przednia -60%, tylna - 70%.

Motocykl z Niemiec został przywieziony w stanie idealnym. Wgniotki na baku są wynikeim 2 paciaków przy prędkości prakingowej. Przód uległ uszkodzeniu podczas ostatniej przygody - oparł się o barierki. Mam pozostałości zegarów i lampy. Na baku ryski od normalnego użytkowania.

W posiadaniu mam także oryginalne części, które dodaję gratis: 2 kierunkowskazy tył, kierunkowskaz przód, oświetlenie tablicy rej., oryginalna osłona łańcucha.

Motocykl serwisowany w Motomarze.

Mankamentem jest brak dowodu rejestracyjnego - został zabrany przez policję po stracie lampy i zegarów.

Jak będę miał czas i pieniądze - wstawię coś na sztukę byle przegląd przeszedł i odbiorę dowód.

Także motor nie ma przeglądu aktualnego. Ubezpieczony jest do 20 kwietnia 2009r.

Cena wyjściowa 12.000

Proszę o poważne oferty, dogadamy się.

P.S. Po weekendzie dodam aktualne fotki oraz opiszę dokładnie tuningowe dodatki.

P.S. Nie sprzedaję z powodu wyjazdu za granicę, nie sprzedaję z powodu zysku, sprzedaję z przyczyn osobistych...

Odpowiem na każde pytanie:

tel.508585503

Do obejrzenia w Czepinie (3km od Gryfina) po tel. umówieniu spotkania.