Brylu 1989 Posted October 22, 2008 Share Posted October 22, 2008 witam Was kochani,jak w temacie chciałbym zapytać o zakończenie sezonu 2008,czy macie coś w planach?? jeśli tak,to piszcie tutaj propozycje wskazane pozdrawiam Brylu Quote Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeczek151 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Mi juz jedno zakończenie sezonu przepadło, to może zorganizujemy coś w stylu forumowego zakończenia motoycklistów z opolskiego? Tomek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 jestem za, miejsce proponuję Opole, skoro z opolskiego. Teraz tylko pytanie gdzie ( w sensie miejscówki) i kiedy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeczek151 Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 Może właśnie nie w Opolu tylko gdzies w plenerze? Jakieś ognisko zrobić albo coś w ten deseń? Kiedy? zapewne najbliższy weekend, może nawet 11 listopada :icon_mrgreen: że niby patrioci jesteśmy :biggrin: Tomek G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted October 27, 2008 Share Posted October 27, 2008 oooo plener mi odpowiada! Byle nas tylko nie wypizgało za mocno :) W takim razie, może Turawa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeczek151 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Dlatego ognicho zaproponowałem, no ale to już zależy od uczestników i czy w ogóle jacyś będą bo jak narazie to nas trzech jest. No i oczywiście zająć by się musiał tym ktoś odpowiedzialny i najlepiej znajacy jakąś dobrą miejscówkę w turawie. Tomek G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobik Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Jest stary i opykany "grill nad srebrnym":bigrazz: co kiedyś był w planach:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeczek151 Posted October 29, 2008 Share Posted October 29, 2008 Jestem za, tylko trzeba by członków zebrać co by paczka była zacna. Tomek G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brylu 1989 Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 jak myślicie dojade do turawy z namysłowa na oponie,która już nici pokazuje?? ja myśle że na spokojnie jak bez szaleństw to dojade...a Turawa jak najbardziej mi pasuje,ale nie w święto bo to jednak każdy by chciał bliskich odwiedzić w to świeto,a wiadomo że nie każdy ma groby pod nosem że tak powiem... Quote Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomulus Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 (edited) Witam Lece w niedziele (chyba ze by padało) : http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?...ic=22873&st=540 (od postu 549) towarzystwo otwarte zapisy nie wymagane Edited October 31, 2008 by tomulus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobik Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 jak myślicie dojade do turawy z namysłowa na oponie,która już nici pokazuje?? ja myśle że na spokojnie jak bez szaleństw to dojade...a Turawa jak najbardziej mi pasuje,ale nie w święto bo to jednak każdy by chciał bliskich odwiedzić w to świeto,a wiadomo że nie każdy ma groby pod nosem że tak powiem... Kurcze śmigasz Banditem, a na opone nie masz? to tak jakby jechać bez Oc, a nóż widelec nie będzie kontroli...:) Śmigaj do Sebastiana po opone używke, a ma naprawde dobre i w dobrych cenach, zakładaj i śmigaj. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brylu 1989 Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 (edited) Tobik bandit to nie jest król szosz, żadna tam z niego limuzyna :) a z oponką dobry pomysł tylko ciekawe ile kosztuje,z montarzem bo w szprychowym kole gume założe ale alusów sie nie dotykam Edited November 3, 2008 by Brylu 1989 Quote Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 jesli chcesz nowe gumy, to www.mynetmoto.commam zamiar tam zakupic na wiosne do mojej seveny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tobik Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Tobik bandit to nie jest król szosz, żadna tam z niego limuzyna :icon_mrgreen: a z oponką dobry pomysł tylko ciekawe ile kosztuje,z montarzem bo w szprychowym kole gume założe ale alusów sie nie dotykam Wymiana, założenie nowej opony plus wyważenie to jakos 25zł bodajże. oponki róznie, za 100zł masz elegancką już na conajmniej 2-3 sezony. oczywiście zależy czy palisz lacia czy nie:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brylu 1989 Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 byłem dziś u śebastiana i opona używka to koszt od 50-200 zł za 200 oponka już wypasiona 30 zł kosztuje wymiana z wyważaniem,czasem lacia zesmale,ale chciałbym przyczepna bo na obecnej jak na koło chciałem postawić to sie ślizgała :/ dlatego też ją spaliłemhttp://pl.youtube.com/watch?v=NWKcneYNkHshttp://pl.youtube.com/watch?v=Lv47fkDHuCs to sa 2 filmiki na których widać ten efekt w którym zaczeła łapać poślizg ;D Quote Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts