Brylu 1989 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 witam Was kochani,jak w temacie chciałbym zapytać o zakończenie sezonu 2008,czy macie coś w planach?? jeśli tak,to piszcie tutaj propozycje wskazane pozdrawiam Brylu Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mi juz jedno zakończenie sezonu przepadło, to może zorganizujemy coś w stylu forumowego zakończenia motoycklistów z opolskiego? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 jestem za, miejsce proponuję Opole, skoro z opolskiego. Teraz tylko pytanie gdzie ( w sensie miejscówki) i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Może właśnie nie w Opolu tylko gdzies w plenerze? Jakieś ognisko zrobić albo coś w ten deseń? Kiedy? zapewne najbliższy weekend, może nawet 11 listopada :icon_mrgreen: że niby patrioci jesteśmy :biggrin: Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 oooo plener mi odpowiada! Byle nas tylko nie wypizgało za mocno :) W takim razie, może Turawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Dlatego ognicho zaproponowałem, no ale to już zależy od uczestników i czy w ogóle jacyś będą bo jak narazie to nas trzech jest. No i oczywiście zająć by się musiał tym ktoś odpowiedzialny i najlepiej znajacy jakąś dobrą miejscówkę w turawie. Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jest stary i opykany "grill nad srebrnym":bigrazz: co kiedyś był w planach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jestem za, tylko trzeba by członków zebrać co by paczka była zacna. Tomek G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 31 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 jak myślicie dojade do turawy z namysłowa na oponie,która już nici pokazuje?? ja myśle że na spokojnie jak bez szaleństw to dojade...a Turawa jak najbardziej mi pasuje,ale nie w święto bo to jednak każdy by chciał bliskich odwiedzić w to świeto,a wiadomo że nie każdy ma groby pod nosem że tak powiem... Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomulus Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 (edytowane) Witam Lece w niedziele (chyba ze by padało) : http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?...ic=22873&st=540 (od postu 549) towarzystwo otwarte zapisy nie wymagane Edytowane 31 Października 2008 przez tomulus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 jak myślicie dojade do turawy z namysłowa na oponie,która już nici pokazuje?? ja myśle że na spokojnie jak bez szaleństw to dojade...a Turawa jak najbardziej mi pasuje,ale nie w święto bo to jednak każdy by chciał bliskich odwiedzić w to świeto,a wiadomo że nie każdy ma groby pod nosem że tak powiem... Kurcze śmigasz Banditem, a na opone nie masz? to tak jakby jechać bez Oc, a nóż widelec nie będzie kontroli...:) Śmigaj do Sebastiana po opone używke, a ma naprawde dobre i w dobrych cenach, zakładaj i śmigaj. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) Tobik bandit to nie jest król szosz, żadna tam z niego limuzyna :) a z oponką dobry pomysł tylko ciekawe ile kosztuje,z montarzem bo w szprychowym kole gume założe ale alusów sie nie dotykam Edytowane 3 Listopada 2008 przez Brylu 1989 Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 jesli chcesz nowe gumy, to www.mynetmoto.commam zamiar tam zakupic na wiosne do mojej seveny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Tobik bandit to nie jest król szosz, żadna tam z niego limuzyna :icon_mrgreen: a z oponką dobry pomysł tylko ciekawe ile kosztuje,z montarzem bo w szprychowym kole gume założe ale alusów sie nie dotykam Wymiana, założenie nowej opony plus wyważenie to jakos 25zł bodajże. oponki róznie, za 100zł masz elegancką już na conajmniej 2-3 sezony. oczywiście zależy czy palisz lacia czy nie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylu 1989 Opublikowano 5 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 byłem dziś u śebastiana i opona używka to koszt od 50-200 zł za 200 oponka już wypasiona 30 zł kosztuje wymiana z wyważaniem,czasem lacia zesmale,ale chciałbym przyczepna bo na obecnej jak na koło chciałem postawić to sie ślizgała :/ dlatego też ją spaliłemhttp://pl.youtube.com/watch?v=NWKcneYNkHshttp://pl.youtube.com/watch?v=Lv47fkDHuCs to sa 2 filmiki na których widać ten efekt w którym zaczeła łapać poślizg ;D Cytuj Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 ---> Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi