Skocz do zawartości

zakończenie sezonu

Brylu 1989
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

witam Was kochani,jak w temacie chciałbym zapytać o zakończenie sezonu 2008,czy macie coś w planach?? jeśli tak,to piszcie tutaj propozycje wskazane pozdrawiam

Brylu

Jawa mustang x 3 --->Wsk 125-->quad hensim 110 --->

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

Dlatego ognicho zaproponowałem, no ale to już zależy od uczestników i czy w ogóle jacyś będą bo jak narazie to nas trzech jest. No i oczywiście zająć by się musiał tym ktoś odpowiedzialny i najlepiej znajacy jakąś dobrą miejscówkę w turawie.

Tomek G

jak myślicie dojade do turawy z namysłowa na oponie,która już nici pokazuje?? ja myśle że na spokojnie jak bez szaleństw to dojade...a Turawa jak najbardziej mi pasuje,ale nie w święto bo to jednak każdy by chciał bliskich odwiedzić w to świeto,a wiadomo że nie każdy ma groby pod nosem że tak powiem...

Yamaha RD80 --->Gilera Coguar 125---> Jawa TS 350 ---> Suzuki Bandit 600 N ---> KTM SX 450

Witam

Lece w niedziele (chyba ze by padało) :

http://forum.motocykle.slask.pl/index.php?...ic=22873&st=540 (od postu 549)

towarzystwo otwarte zapisy nie wymagane

Edytowane przez tomulus

jak myślicie dojade do turawy z namysłowa na oponie,która już nici pokazuje?? ja myśle że na spokojnie jak bez szaleństw to dojade...a Turawa jak najbardziej mi pasuje,ale nie w święto bo to jednak każdy by chciał bliskich odwiedzić w to świeto,a wiadomo że nie każdy ma groby pod nosem że tak powiem...

Kurcze śmigasz Banditem, a na opone nie masz? to tak jakby jechać bez Oc, a nóż widelec nie będzie kontroli...:) Śmigaj do Sebastiana po opone używke, a ma naprawde dobre i w dobrych cenach, zakładaj i śmigaj. :wink:

Tobik bandit to nie jest król szosz, żadna tam z niego limuzyna :) a z oponką dobry pomysł tylko ciekawe ile kosztuje,z montarzem bo w szprychowym kole gume założe ale alusów sie nie dotykam

Edytowane przez Brylu 1989

Tobik bandit to nie jest król szosz, żadna tam z niego limuzyna :icon_mrgreen: a z oponką dobry pomysł tylko ciekawe ile kosztuje,z montarzem bo w szprychowym kole gume założe ale alusów sie nie dotykam

Wymiana, założenie nowej opony plus wyważenie to jakos 25zł bodajże. oponki róznie, za 100zł masz elegancką już na conajmniej 2-3 sezony. oczywiście zależy czy palisz lacia czy nie:P

byłem dziś u śebastiana i opona używka to koszt od 50-200 zł za 200 oponka już wypasiona 30 zł kosztuje wymiana z wyważaniem,czasem lacia zesmale,ale chciałbym przyczepna bo na obecnej jak na koło chciałem postawić to sie ślizgała :/ dlatego też ją spaliłem

http://pl.youtube.com/watch?v=NWKcneYNkHs

http://pl.youtube.com/watch?v=Lv47fkDHuCs to sa 2 filmiki na których widać ten efekt w którym zaczeła łapać poślizg ;D