Guzio Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam, Szukam jakiegos motora dla brata oczywiscie chodzi mi o enduro z mozliwoscia rejestracji bez zadnych tlumaczen papierow itp bo raz juz sie w takie cos wpakowalem i dziekuje:) Chodzi mi o 4t lub 2t jest mi to objetne. Zastanawiam sie nad dr650r ale ma troche duzy bak (mialem ten problem w poprzednim motorze i ciezko sie manewruje takim motocyklem nie wiem jak to wyglada w dr) Chce zeby bylo to bardziej robione pod wyczyn cos np jak Gas Gas zapomnial bym jezscze moc zeby byla 40km +. Akumlator takie sprawy nie sa wazne. Najlepiej jakby byl zarejestrowany. Cena to do ok 5.500 ewentualnie 6k.Ewentualnie mozna pisac na gg.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świerzy Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Skożystaj z allegro . WARTO ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 22 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 korzystam ale wiecej zrodel informacji nie zaszkodzi. narazie ktm gs mam na oku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Mam dr 350s i wr360 obydwa po remontach, 6tys do neg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzio Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Post jest juz nie auktualny. Prosze o usuniecie. Dziekuje za odpowiedzi.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 nie bierz dr 650 kolego !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi